fbpx

Helgens kurs i mediumskap.

Kurs i mediumskap med Caroline Ann Coe

Denne helgen har jeg vært travelt opptatt med kurs i mediumskap og det hele var en fin opplevelse. Lærte nye ting og ikke minst så ble jeg kjent med mange helt utrolig fine mennesker. Helt fantastisk! Kurset foregikk på engelsk, men det var fint at vi kursdeltakerne kunne prate norsk oss i mellom på de ulike øvelsene vi hadde. Hun som holdt kurset heter Caroline Ann Coe og kommer fra England. Hørt om henne? Hun er veldig flink og hun hadde en behagelig energi og lærte fra seg ting på en fin måte.

Vi jobbet mye «psycic» i helgen og også mye med farger. Dette gav de fleste av oss på kurset en slags «AHA-opplevelse». Det var utrolig moro å jobbe med farger på denne måten og det er fascinerende hvor mye man kan få opp om en person bare ut i fra hvilken farge dem har valgt å tegne med.

Fin dag for kurs i mediumskap
På vei for å møte andre deltakere fra kurset i mediumskap

Sosialt og kjekt

Kurset var både lørdag og søndag så derfor bestemte jeg meg for å ligge på hotell natt til søndag, slik at jeg slapp å bruke så mye tid på reising. Ikke at det var så altfor langt borte, men det går fort halvannen time. Og jeg angrer absolutt ikke på hotelloppholdet mitt. Det var nemlig flere av kursdeltakerne som lå på hotell. Vi avtalte derfor å møtes på Egon senere på kvelden for å spise. Veldig koselig alt sammen! Det er utrolig kjekt å prate med mennesker som interesserer seg for det samme som meg. Det er fint å kunne prate hvor mye man enn orker om det spirituelle uten å tenke på at dem man prater med kan synes at det er litt kjedelig og uinteressant. Det å være på den spirituelle vei er i alle fall en flott vei å være på, det er sikkert!

Kos og avslapping etter en helg med kurs i mediumskap

Etter kurset på søndag satte jeg meg ned på Starbucks med boken «Lyskriger» av Kyle Gray og en kopp kakao mens jeg ventet på ferjen jeg må ta for å komme meg hjem. Det var en fin avslutning på helgen.

Helgen har alt i alt vært super fra begynnelse til slutt, og verdt hver eneste krone! Love it!

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.