GRATIS 20min "Bli Kjent"-samtale.

Målet med denne samtalen er at vi skal se om vi er en god match og du får kjent litt ekstra på om du ønsker å ha meg som din mentor. Sammen ser vi litt på hvordan jeg kan hjelpe deg til å skape deg det livet du alltid har drømt om, og våge å drømme stort.

"Personlig veiledning med denne dama anbefales på det varmeste. For en opplevelse det var. Jeg har hatt mer tillit til meg selv og min intuisjon etter dette. Takk."

Mina Solbakken

"Gjennom tarotreading/veiledningssamtale hjalp Linn meg med å se et nytt perspektiv som gjorde at jeg så mulighetene rett foran meg. Hun har erfaring innenfor det hun driver med, og har mange gode tanketriks i erme for hvordan å tenke på en annen måte. Linn er god til å lytte. Å si det du tenker høyt kan være nok til å løse opp. Trenger du hjelp til å finne tilbake til stien, føler deg litt fast, eller trenger heiarop og mot, anbefaler jeg Linn på det sterkeste."

Vanja

"Jeg hadde en veldig fin samtale om selvrealisering og fikk veldig gode råd på veien. Man får som regel høre disse tingene fra de nærmeste, men fine Linn du sier det så spot on! I dag fikk jeg høre akkurat det jeg trengte. Og det å se lysere på fremtiden. Jeg er så fornøyd og anbefaler virkelig en samtale med deg og ikke minst en reading med kort. Jeg kommer til å ringe igjen."

Ann Kristin

"Tusen takk for at du ville være min veileder! Du traff på alt sammen. Etter samt med deg føler jeg meg rolig til sinns og ting falt mer på plass. Jeg kommer til å bruke deg fast. Du er en fantastisk flott dame. Kommer til å anbefale deg videre til kjente og kjære."

Helene

"Jeg anbefaler gjerne Linn som veileder. Jeg liker å jobbe en del med det åndelige selv, og av og til trenger vi andre som gir oss innsikter og veiledning, og det gjør hun på en trygg og innsiktsfull måte"

Ragnhild Sæter

"Mitt tilfelle gjorde en veiledningssamtale veldig vanskelig, uten at jeg vil utdype og Linn selv vet ikke halve historien engang, og jeg må si at Linn tok det på strak arm og gikk mye lengre enn det som forventes av henne i service! Linn er varm, behagelig og lett å snakke med og hun har et genuint ønske om å hjelpe, vil anbefale en prat med henne om du står fast og trenger noen og prate med."

Kvinne (anonym)
Close

Book gratis 20min kartleggings-samtale!

 

Er du ikke registrert på e-postlisten min tidligere så vil du først få en e-post hvor du må bekrefte e-postadressen din før jeg kan sende deg e-poster.

 

Les gjerne personvernerklæring og brukervilkår før du godkjenner og aksepterer vilkårene.