fbpx
Gratis verdi

Her finner du litt gratis verdi.

Bildene er klikkbare.

Stor affirmasjonsguide med hele 125 affirmasjoner

Ønsker du en mer positiv tankegang? Et mer positivt liv? Da er denne affirmasjonsguiden til deg. I denne guiden gir jeg deg informasjon om hva affirmasjoner er og hvordan du kan bruke dem. Du får også hele 125 affirmasjon fordelt på ulike kategorier som du kan bruke i livet ditt for å skape deg det livet du alltid har drømt om.

Affirmasjoner er gull, og dette verktøyet fungerer virkelig. Selv bruker jeg det i livet mitt hver eneste dag og jeg merker godt at dem har resultert i ønskede forandringer.

Så last ned guiden (via linken over) og start på ditt nye og mer positive liv i dag! For husk, du er magiker i eget liv!

En arbeidsbok som hjelper deg med å tiltrekke deg mer å være takknemlig for

Lei av å føle at det alltid mangler noe i livet og at ting ikke går din vei? Lei av å føle deg tappet for livsglede og at det er vanskelig å få øye på ting du er takknemlig for i livet? Lei av å gå rundt å føle at du kun ser hva du ikke har?

Denne arbeidsboken kan hjelpe deg med å skifte fokus. Den hjelper deg til å tiltrekke deg mer å være takknemlig for. Likt tiltrekker jo likt.

Last ned arbeidsboken i dag og ta utfordringen og gjør denne øvelsen om til en daglig rutine. Jeg hjelper deg i gang og har stor tro på at du vil elske denne øvelsen, som boken tar for seg, like mye som jeg elsker den.

Du er magiker i eget liv, så alt starter med deg! Last arbeidsboken ned i dag!