fbpx

Generell studiekompetanse er nå i boks

Woohoo! Målet om generell studiekompetanse som jeg har jobbet meg mot i halvannet år, er nå i boks!

Jeg tror ikke det finnes noen ord som kan beskrive den følelsen jeg nå sitter med. På tirsdag hadde jeg min aller siste eksamen denne våren, og jeg er helt ferdig med påbygg til generell studiekompetanse som privatist. Det føles ikke ut som det er halvannet år siden jeg skrev om at jeg var tilbake på skolebenken igjen, men det er det faktisk.

Det er bare helt utrolig deilig!

Jeg kan ærlig si at det har vært en travel vår, med hele fem eksamener, men nå er det kapittelet avsluttet. Det er helt fantastisk at jeg slipper å tenke mer på allmennfag som historie, matte, kroppsøving og den slags. Nå kan jeg konsentrere meg om læring av mer interessante ting.

Generell studiekompetanse er i boks - Linn Kleppa

Nå gleder jeg meg til veien videre, og er spent på hvor universet nå vil føre meg. Jeg er helt sikker på at det blir MAGISK, uansett hvor veien måtte lede hen.

Det er nemlig det som er så fint med å være magiker i eget liv. Du kan nemlig skape magi ut fra det universet serverer deg.

Det betyr ikke at alt er like rosenrødt alltid, det betyr bare at du ser muligheter fremfor hindringer og ikke lar deg knekke av motgang.

Hadde noen sagt til meg for tre år siden at jeg om tre år skulle sitte med et vitnemål med generell studiekompetanse, så hadde jeg virkelig ikke trodd dem. Mye kan skje om du bare tillater deg selv å følge universets elvestrøm og tror på at alt er mulig.

Har du et mål du jobber deg mot, eller har nådd, den siste tiden?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.