fbpx

Et kapittel er avsluttet.

Et kapittel er avsluttet

Tenk, nå er det kun TO dager til Jul! Denne uken hadde jeg min siste arbeidsuke på den arbeidsplassen som jeg har jobbet i over syv år og et kapittel i livet er dermed avsluttet. Litt vemodig og trist er det – spesielt med tanke på alle de fine menneskene jeg har vært så heldig å jobbe sammen med, men samtidig ser jeg frem til å starte på et nytt kapittel allerede i januar. 2019 blir et år med mange positive forandringer sånn som det ser ut nå, spesielt med tanke på dette nye kapittelet jeg skal starte på. For som jeg har nevnt tidligere her på bloggen så skal jeg faktisk begynne å studere. I første omgang er det å ta Påbygg som privatist som er målet og om det går fint er planen universitetsutdanning. Veldig spennende!

En positiv forandring står for tur

Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å ta hverken Påbygg eller universitetsutdanning, men det er utrolig hvor mye det hjelper å ha et nettverk av gode mennesker som pusher meg opp og frem. Ikke bare mine foreldre, men også sjefen min gjennom syv år, og flere. Det er virkelig fint å ha så mange gode mennesker i livet som pusher meg ut av komfortsonen min og pusher meg til større mot og til å følge drømmene mine. Faktisk også drømmer jeg ikke visste jeg hadde før ganske nylig. Jeg har hele tiden visst at jeg ønsker å gjøre noe mer her i livet, men helt hva mer er har jeg ikke funnet ut før i år. Og jeg kan helt ærlig si at det føles helt fantastisk å endelig ha funnet en retning når det gjelder utdanning og karriere som kan passe meg helt perfekt. Det føles godt å ha noe å strebe etter, og det føles godt å tenke på at en positiv forandring står for tur. Det er aldri for seint å følge drømmene sine, husk det!

Så over her ser du et bilde av blomsterbuketten jeg fikk på årets julebord som avslutningspresang. Veldig fin synes jeg selv. Det har vært en arbeidsplass som har gjort meg veldig godt og jeg har vokst mye på mange forskjellige områder på de årene som jeg har jobbet der. Et helt utrolig godt arbeidsmiljø er det også i denne bedriften, så det var trist å si «hadet» til alle sammen. Men igjen. Jeg er beinklar til å starte på studiene på nyåret og klar til å gi jernet og følge mine drømmer!

Ønsker deg en magisk lørdag og helg!

Har du en drøm som du nå har valgt å satse på?

Sigmatur1-4

Les mer: Planning for the future.

Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.