Din spirituelle oppvåkning

  8 UKERS GRUPPEKURS PÅ NETT  

Føler du at noe i deg er i ferd med å endres - transformeres - uten at du helt klarer å sette fingeren på nøyaktig hva det er? Tror du at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi kan se med det blotte øye? Tror du på at det finnes noe større der ute?

 

Kanskje føler du deg ekstra sensitiv for tiden. Kanskje er frykten mer tilstede, kroppen litt i høyspenn og følelsene føles ekstra intense. Kanskje du føler deg annerledes på en måte du ikke kan forklare. Du har fått nok av å leve et middelmådig liv og føler det i ditt hjerte at nå er tiden inne til å gjøre det som kreves for å skape noe bedre for deg selv. Den prosessen du antakelig nå er inne i er din egen spirituelle oppvåkning. Ingenting skummelt, selv om det til tider kan føles sånn. Det er helt normalt, helt naturlig og helt MAGISK! Du trenger bare å lytte til sjelens kall og starte på reisen du er kallet til å starte på.

For ja, kjære, magiske deg. Livet er virkelig noe mer, akkurat som du hele tiden har hatt en følelse på!

Nettside - Bilder kvadrat - Linn Kleppa (1).png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Tjenester - Din spirituelle oppvåkning - 8 ukers gruppeprogram. Dame med universet og glit
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png

Noe større er satt i gang og det er sjelen din som prater til deg. Ditt høyeste selv, ditt personlige åndeteam og resten av Universet ønsker å få din oppmerksomhet og nå - nå er du endelig klar til å lytte! Dette vet jeg fordi du har funnet frem til denne siden - dette programmet - og du har lest deg ned hit. Noe drar i deg, noe dytter deg fremover. Så hva gjør du?

Gjør du som du alltid har gjort, eller velger du nå å gå veien sjelen din kaller deg til å gå? Velger du å lytte til det alle andre måtte fortelle deg, eller til deg selv, åndeteamet ditt og Universet?

Ditt nye liv fylt med mer magi, mer mot, mer styrke, mer støtte og mer kjærlighet i den reneste form starter her - om du ønsker.

Du har sendt ønsket om et bedre liv - et liv med mening - ut i Universet og nå er det tid for å gjøre dette ønsket om til virkelighet!

Nå er det tid for å brette opp ermene og ta dine første steg på reisen mot å etablere en sterk og god kontakt med åndeteamet ditt og resten av Universet. Sammen med dem blir det nemlig lettere å manifestere frem det livet du alltid har drømt om. Dette vet jeg fordi jeg selv har opplevd nettopp dét.

Gjør deg klar til å ta første steg på reisen til universell frihet, kraft og kjærlighet sammen med Universet. La din sjel sveve!

I dette kurset får du hjelp og støtte fra meg og Universet, i tillegg til de andre magiske sjelene som er på en lignende reise som deg med sin personlige spirituelle oppvåkning.

Min erfaring med undervisning og veiledning på gruppesamlingene i min tidligere medlemsportal har vist at det å være en del av en sånn magisk gruppeenergi kan gjøre så at oppvåkningen din føles lettere enn den ville ha gjort om du hadde vært alene i den prosessen og alt du opplever. Du åpnes også lettere i denne type energier.

Min og Universets INTENSJON med dette kurset er at du skal føle på trygghet, støtte, styrke og kjærlighet i denne prosessen - denne oppvåkningen. Vi ønsker at du skal få den BESTE starten på din nye vei i livet - den spirituelle vei. En vei fylt med magi og Universets visdom.

Linn Kleppa i Spania mai 2022. Krystallarmbånd, oransje sett med topp og shorts med farger
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Stjerne i gull og glitter.png
Tjenester - Din spirituelle oppvåkning - 8 ukers gruppeprogram. Øye som i det tredje øye o
Stjerne i gull og glitter.png

Dette kurset er for deg som

 • Er interessert i det spirituelle, ivrig etter å lære mer om det og ønsker at denne troen - og interessen - skal være en større del av livet.

 • Ønsker å få den beste starten på din spirituelle reise og åpne deg opp for Universets hjelp.

 • Har lyst til å opprette kontakt med Universet og ditt personlige åndeteam.

 • Ønsker å bli kjent med likesinnede sjeler og er åpen for å bli med i en gruppe hvor vi heier på hverandre gjennom hver av deres unike spirituelle oppvåkning.

 • Vet at det innenfor temaer som dette (som med selvutvikling i alle dens former) ikke finnes noen "quick-fix", at ting må ta den tiden det tar og at det er du selv må gjøre det tyngste løftet for å oppleve mer magi i livet.

 • Er åpen for å ta imot hjelp og gjøre de forandringene som trengs for å få de resultatene du ønsker deg.

 • Kjenner på for eksempel frykt, begrensninger og manglende tillit til deg selv og Universet i denne oppvåkningsfasen og derfor ønsker støtte på den veien.

 • Ønsker å bli bedre på å lytte til den veiledningen du mottar intuitivt fra sjelen/ditt høyeste selv, ditt personlige åndeteam og resten av Universet.

Tjenester - Din spirituelle oppvåkning - 8 ukers gruppeprogram. Jente som sitter med kort
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Stjerne i gull og glitter.png
Tjenester - Din spirituelle oppvåkning - 8 ukers gruppeprogram. Krystaller som Amethyst og
Stjerne i gull og glitter.png

Inkludert i kurset

Linn Kleppa - Spirituell mentor, livscoach og hypnoterapeut. Her sitter hun i sofaen iført
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
 • Gruppesamling på Zoom hver uke de 8 ukene kurset varer. Tiden vil variere etter hvor stor gruppen er og etter behov. Maks 1 time med 2 til 10 deltakere og maks 1 1/2 time med en gruppe på over 10 deltakere. Sånn jeg nå ser for meg så vil det veksles på hvilket tidspunkt på dagen/kvelden disse samlingene vil være.

 • En egen side med kursmateriell kun for deg som er med på kurset. Se lenger ned på siden for å få vite hvilket undervisningsmateriell du får tilgang til på denne siden. Denne kurs-siden vil du ha tilgang til så lenge den eksisterer, noe som gjør det enkelt for deg å repetere hva vi har gått gjennom.

 • Tilgang på meg og Universet i kursets egne lukkede FB-gruppe - svartid maks 48 timer (Fri fredag til søndag! Eventuelle andre ferier pauses også sånn at du uansett skal ha tilgang på meg og Universets hjelp i de åtte ukene du har betalt for).

 • Et lukket fellesskap med likesinnede som du kan sparre med og la deg inspireres av.

 • 1 stk 5 i 1 budskap fra Universet innen de første to ukene etter påmelding. Dette er en reading hvor du får budskap fra ditt høyeste selv, engleriket, moder jord, mesterguiden din og dine forfedre - alt i samme reading, derav navnet.

Stjerne i gull og glitter.png
Tjenester - Din spirituelle oppvåkning - 8 ukers gruppeprogram. Spirituell og åndelig oppv
Stjerne i gull og glitter.png

Undervisningmateriell på kurssiden

 • De 6 klar´ene (sansene).

 • Hva Universet består av.

 • Hvordan åpne/lukke seg.

 • Enkle teknikker for å beskytte din egen energi fra å bli "tappet".

 • Invitere Universet inn i livet ditt.

 • Hvordan Universet kommuniserer med deg (blant annet via tegn, også tegn du kan forstå klokkeklart uten en velutviklet intuisjon).

 • Hvordan du kan kommunisere med Universet

 • Hvordan du kan benytte deg av hjelpen som ditt personlige åndeteam og Universet tilbyr deg i hverdagen.

Tjenester - Din spirituelle oppvåkning - 8 ukers gruppeprogram. Hender og sommerfugl som t
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Stjerne i gull og glitter.png
Tjenester - Din spirituelle oppvåkning - 8 ukers gruppeprogram. Dame som holder hendene i
Stjerne i gull og glitter.png

Din spirituelle oppvåkning

Tillat deg selv å fly fritt.

Få en dypere kontakt med sjelen, åndeteamet ditt og Universet i helhet sånn at du alltid har tilgang på den uendelige - og reneste - formen for visdom, støtte og kjærlighet. Den kommer nemlig innenfra - i dypet av deg selv!

Åpne døren og la magien strømme fritt!


Oppstart mandag 23. januar 2023 og deretter blir det fortløpende oppstart hver mandag sånn at du kan starte når det passer deg best! 

KAMPANJE: Melder du deg på innen 31. desember 2022 (KUN de 10 første) så får du en ekstra gave. Nemlig en 60min 1 til 1 time med meg og Universet.

 
PÅMELDING:

Du kan enkelt melde deg på ved å vippse kr. 4 000,- til nummer 93493740 og merke betalingen med "Din spirituelle oppvåkning".
 
Har du spørsmål, ønsker delbetaling eller å betale på annen måte så ta kontakt ved å sende meg en epost HER.
kr. 4 000,-

Ønsker du en 15min forsamtale først så kan du booke en gratis mini-boost med meg og Universet HER.

 
Stjerne i gull og glitter.png
Tjenester - Din spirituelle oppvåkning - 8 ukers gruppeprogram. Åndelig og spirituell oppv
Stjerne i gull og glitter.png

Om Linn Kleppa

Jeg er Spirituell mentor, Livscoach og Hypnoterapeut.

Spiritualitet og selvutvikling går for meg hånd i hånd, og siden den gang da jeg virkelig kom inn på den åndelige vei, høsten 2015, så har jeg vært igjennom en periode som jeg kaller ekstrem forvandling, for det er nettopp sånn det har føltes ut. Magien og denne transformasjonen min er ikke bare følbar for meg, men den er også synlig for mine nære -og kjære.

Mange brikker har falt på plass etter denne høstdagen i 2015. Jeg forstår mer av hvorfor ting var som dem var da jeg var yngre. Jeg har vært åpen og hatt kontakt med Universet hele livet, jeg forstod bare ikke hva det var før høsten 2015.

Jeg ser nesten på livet mitt som delt i før og etter denne høstdagen, for den var livsforvandlende! Jeg har nesten måttet klype meg i armen hver eneste uke etter jeg virkelig skjønte at kontakten med Universet er der, og at jeg i tillegg har mitt helt egne og personlige åndeteam i ryggen. Det føles trygt, magisk og helt ubeskrivelig fantastisk. Lys og kjærlighet i fleng.

Dette er noe jeg ønsker at du også skal få oppleve, for ja, det er mulig for alle - også deg!

Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Linn Kleppa - Spirituell mentor, livscoach og hypnoterapeut. Krøllete hår, briller, beige