top of page

Møt ditt åndeteam

  3 dagers GRATIS challenge – 12, 13 og 14 Februar kl.18:00  

Klar for å åpne hjertet ditt for ditt personlige åndeteam og resten av Universet? Da er denne GRATIS challengen for deg!

 

Bli med på tre dager fylt med magi, «gjør det umulige mulig»-energi og sterke forbindelser.

Holdes i en lukket Facebook-gruppe og opptakene blir liggende der i cirka én uke.

 

Har du ikke Facebook? Meld deg på likevel. Opptakene skal være mulig for meg å laste ned fra gruppen, noe som gir meg muligheten til å i tillegg dele dem på en annen måte.

Smilende kvinne som holder en eksklusiv gave i hendene. En gave til spirituell utvikling_

Dette er dagen hvor jeg skal bevise for deg at åndeteamene våre faktisk er ved vår side, selv når vi ikke vet om det og tror at dem er det.

Her vil jeg dele personlige historier (blant annet en RÅKUL historie som er et bevis på det nevnt i forrige avsnitt) som vil gjøre det lettere for deg å forstå hvordan åndeteamet ditt kan hjelpe deg med å skape magi i livet.

Du skal få mer tillit! Vi skal blant annet snakke om tegn og litt om hvordan skille åndeteamets/Universets stemme fra egoets stemme.

Jeg skal også kanalisere en hjerteåpnende (for det åndelige) meditasjon til deg.

Dag 1: Du har allerede gaven

Her får du bli bedre kjent med Universet. 

  • Hva er for eksempel forskjellen på Erkeengler, engler og alver/feer?

  • Er en åndehjelper/guide det samme som en engel?

  • Hvordan vet jeg hvem som er hvem?

Dagen avsluttes med en kanalisert meditasjon (på direkten) hvor du vil møte en engel/guide fra åndeteamet ditt.

En maskulin engel i skyene klar for å hjelpe deg med spirituell utvikling

Dag 2: Bli bedre kjent med Universet

Lykkelig kvinne i ett med de dypere delene av seg og på den måten skaper seg et magisk liv

Her skal vi se på hvordan åndeteamet ditt kan hjelpe deg på livets reise.

 

Jeg kommer med personlige eksempler på måter mitt åndeteam har hjulpet meg med ulike ting og du skal få et innblikk i hvordan åndeteamet ditt bidrar med trygghet, støtte og kjærlighet i livet.

Det å åpne seg opp for åndeteamet sitt og Universet i helhet er som å åpne døren til en verden fylt med muligheter. Det finnes ingen begrensninger!

Dag 3: Hva kan åndeteamet ditt hjelpe deg med?

Magisk bakgrunn i flere farger. Blant annet fargene lilla, rosa, blått, gult og hvitt.jpg

Tilbakemeldinger på tidligere challenge

"Sitter igjen med ett STORT smil som brer en deilig varme langt inn i hjerte & sjel. Linn har styrket troen & tilliten min til Universet og alt som er, på en så fin og naturlig måte. Jeg er evig takknemlig! Og håper inderlig jeg får jobbe med henne en annen gang! <3"

Cahtrine

Rett og slett en challenge du ikke ønsker å gå glipp av om du har lyst å bli bedre kjent med åndeteamet ditt og åpne deg enda mer opp!

Var du én av de nesten 100 som var med høsten 2023, så bli gjerne med igjen. Jo mer tid du bruker på å forbinde deg med Universet og din spirituelle utvikling, jo mer åpner du deg også opp.

I tillegg er det gratis, så hva har du egentlig å tape?

Meld deg på ved å registrere deg i skjema under her

Når du har registrert deg er det viktig at du sjekker spamfilter/søppelpost om du ikke finner eposten du vil motta med videre informasjon i innboksen din.

Skulle du ha noen spørsmål, eller oppleve at noe ikke fungerer som det skal, så send meg en epost på post@linnkleppa.no.

Jeg heter Linn Kleppa og det er mange ting jeg kunne kalt meg. Jeg velger å her skrive kun én tittel og det er UNIVERSETS TALSPERSON, hvorfor? Fordi det er en tittel gitt av Universets selv og som faktisk står svart på hvitt i mitt Human Design, utrolig nok.

Et av mine ønsker er å hjelpe spirituelle, magiske sjeler som DEG til å skape en MAGISK relasjon til ditt personlige åndeteam + resten av Universet, sånn at dere sammen kan gjøre det umulige mulig!

Denne challengen er første steg på veien og er du oppriktig interessert i å få bedre kontakt med ditt åndeteam så er dette noe du ikke vil gå glipp av. For her vil du få åpne døren til en magisk virkelighet uten begrensninger.

Kraftfull kvinne står foran sin personlige drage. Det lyser kraftfullt ut fra håndflatene

Om din spirituelle lærer

bottom of page