top of page
Bruk tankens magiske kraft til din fordel.jpg

Bruk tankens magiske kraft til din fordel

Siden du har landet på denne siden så vil jeg våge å påstå at du trekkes mot dette med tankens kraft og tror på den kraften. Du er nysgjerrig på manifestering og drømmer om å skape deg et liv som du elsker å leve, istedenfor å leve et liv som ikke føles helt i trå med den du er. Om du nå er klar for å skape magi for deg selv så vil dette minikurset hjelpe deg med å bli en bedre manifestator. Kurset inneholder:

  • 6 stk undervisningsvideoer

  • 2 stk e-bøker om manifestering (PDF-format)

  • 1 stk arbeidsbok (PDF-format)

  • 1 stk e-bok med 222 affirmasjoner (PDF-format)

  • 1 stk sjekkliste for visualiseringsutfordring

Du vil blant lære om ulike mentale verktøy som kan brukes for å booste manifesteringen din, som for eksempel affirmasjoner, bevisstgjøring rundt ordbruk og om å be Universet om hjelp med manifesteringen ++. Her vil du lære om hvordan jeg benytter meg av tankens kraft og hvordan du kan gjøre det samme. Du vil også få lære hvordan du kan be Universet om hjelp med manifesteringen for å hjelpe deg med å lettere gi slipp på ønsket ditt. Bøkene (oppdaterte versjoner) er innhold som medlemmene av min tidligere medlemsportal fikk tilgang til og som jeg fikk supre tilbakemeldinger på.

Når du kjøper kurset så vil jeg gi deg tilgang til en mappe med det overnevnte kursmaterialet som ligger inne i Google Disk. Dette må gjøres manuelt dessverre, men tilgangen skal du få så fort som mulig.

Pris: 1 111 kr

Har du spørsmål eller ønsker å betale med vipps så kan du kontakte meg på epost her.

bottom of page