Historien om armbåndet i Rosenquarts

loven om tiltrekning mitt liv spiritualitet Sep 22, 2021
Historien om armbåndet i Rosenquarts - Et nydelig armbånd i krystallen Rosenquartz (kjærlighetsstenen).

Om du har for vane å se storyen min så fikk du kanskje i juli med deg at jeg fikk et rosenquartsarmbånd fra min magiske venn (og kollega) Monica Klokseth da vi møttes i Kristiansand. Jeg nevnte da at det armbåndet hadde en fin historie, så her kommer den.

 


Det første vi gjorde var å gå å spise en god lunsj og bare prate om alt og ingenting. Jeg komplimenterte blant annet krystallarmbåndene hennes og sa at hun skulle jo hatt et i Rosenquartz også.

Hun ser på meg med et lurt smil og leter rundt i vesken sin. Så tar hun frem et krystallarmbånd, legger det foran meg og sier «vær så god, dette er til deg». Og hva annet enn Rosenquartz kan det være da?


Sånn er hverdagen og livet med å lytte til intuisjonen og Universet altså. Helt magisk, og da fikk vi jo enda mer å prate om.


Som om ikke det var nok så kan jeg nevne at Rosenquartz er én av mine absolutt favorittkrystaller (noe Monica ikke visste) og at jeg for litt siden også fant ut at denne krystallen er én av fødselstenene for januar (måneden jeg er født).

Etter at jeg startet på den åndelige vei har jeg sluttet å tro på tilfeldigheter, men hadde dette skjedd for 10 år siden så hadde jeg nok tenkt noe sånt som dette «Jøss, for en tilfeldighet, hvordan er det mulig?». Nå vet jeg bedre.

 

Universet (og livet) er magisk og alt er mulig!🧚‍♀️

 


Tror du på tilfeldigheter, eller er du som meg og tenker at tilfeldigheter finnes ikke?