Hemmeligheten avsløres

mitt liv slipp magien fri Sep 07, 2020

Da var tiden inne for å avsløre hemmeligheten min, og guri som jeg har gledet meg. Dette VET jeg kan hjelpe deg fra å leve det middelmådige livet du i dag lever, til å leve ut livet du alltid har drømt om. Så hva er denne såkalte hemmeligheten?

 

Det er.... *trommevirvel*

 

Klikk på bildet for å lese enda mer om hva SMF går ut på, enn det jeg forteller om i dette innlegget.

 

Dette prosjektet har jeg jobbet med i noen måneder nå og det har tatt mye lenger tid enn det jeg trodde det kom til å ta. Det har vært en lang prosess, men guri malla så moro det er å endelig kunne fortelle om det, uten å bare komme med noen hint her og der.

Jeg hadde jo mitt aller første webinar i gårkveld og det har vært så koselig med fin respons på det, under kan du blant annet lese to av tilbakemeldingene jeg fikk:

 

Så hva er egentlig Slipp magien fri?

Jo, det er et onlinekurs som går over syv uker. Planen er at det skal være et gruppeveiledningsprogram der du får veiledning én gang i uken i en privat Facebookgruppe, denne gang derimot har jeg valgt å gjøre det annerledes.

Mye fordi det er første gang så har jeg valgt å gi deg en helt FANTASTISK bonus, som er verdt mer enn kursprisen alene. Du får nemlig en VIP-pakke inkludert i prisen. Så hva inneholder denne VIP-pakken? Jo, den inneholder hele syv 1-1 veiledningstimer med meg. Dette er kombinert veiledning, noe som inkluderer både tarotkortreading og tradisjonell veiledning, dette fordi jeg ønsker at du skal få den aller beste hjelpen du kan få på veien mot å være magiker i eget liv.

Det er også derfor begrenset med plasser, da jeg ikke har kapasitet til å ta inn så mange 1-1 kunder.

 

 

Ønsker du noe mer ut av livet?

Da er Slipp magien fri et kurs du seriøst bør kikke nærmere på og vurdere å investere i. Husk at du ved å kjøpe dette investerer i deg selv, og det er noe av det viktigste du kan gjøre.

Les mer om onlinekurset her.

Er du fortsatt i tvil om kurset er for deg etter å ha lest mer om det i linken over, så ta kontakt med meg ved å sende meg en e-post, eller en privat melding på enten Facebook eller Instagram, jeg lover å svare ærlig på det du spør om, for det siste jeg ønsker er at du skal bruke pengene dine på noe som egentlig ikke er for deg.

 

Men er du klar til å skape forandringen du drømmer om og legge ned den innsatsen som kreves så er du godt på vei. For jo mer innsats du legger ned i Slipp magien fri, jo bedre resultat vil du få.