Budskap fra Universet for uke 9 - 2022

budskap fra universet Feb 28, 2022
Ukens budskap fra universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Velg kjærlighet og fred fremfor frykt og urolighet, vårt kjære barn. For enten det føles sånn eller ikke, så har du alltid et valg.

Bestem deg for å slippe kjærligheten inn. Bestem deg for å svelge stoltheten din. Gi slipp på behovet for å ha rett, og åpne opp for at selv om andre måtte mene noe annet enn deg så betyr ikke det at den ene har feil og den andre har rett. Det finnes nemlig mange sannheter der ute, ikke bare én.

Så lev etter din sannhet og la andre leve etter sin. Ta ansvar over ditt liv og la andre ta ansvar over sitt. Da blir alt så mye lettere, kjære deg. Da blir alt så mye bedre energimessig. Roen og freden senker seg, uroen fordamper. Kjærligheten slippes inn og overtar styringen etter frykten.

Healing skjer, så lev livet ditt og la andre leve livet sitt. Se verden i farger istedenfor i svart/hvitt.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Vi har alltid din rygg, stol på det og gå videre i tillit. Informasjonen du trenger kommer til deg når tiden er riktig, så senk skuldrene, sett den ene foten foran den andre og ha tillit til at svarene du føler du trenger vil åpenbare seg for deg etter hvert.

Slipp oss inn. Lytt til intuisjonen. Stol på din indre stemme, dine instinkter og din indre viten. Ting trenger ikke være logisk og forklarlig for å være virkelig, sant og å ha en mening.

Sannheter kommer frem i lyset. Innsiktene som tar deg videre på veien blir presentert for deg. Bare fortsett å sett den ene foten foran den andre og stol på at det som er ment å skje vil skje. Ikke push. Ikke stress. Bare hvil i tillit. Vi er her.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Kjære søte, gode, fantasstiske deg vårt barn. Du må virkelig jobbe med tilliten til deg selv og til oss.

Ikke bare svekker den manglende tilliten deg, men den bidrar også til at du går rundt med uro, bekymringer, nervøsitet og et ego som er på banen. Det ønsker vel du like lite som det vi ønsker at du skal ha det sånn. Så hva med å jobbe med denne tilliten og stole på at ikke bare kan du stole på deg selv, men du kan stole på oss. Jeg - erkeengel Michael - er ekstra sterkt tilstede hos deg nå for å få deg til å forstå at du er beskyttet, du er trygg. Vi - jeg og resten av Universet - vil deg ditt beste, alltid.

Så gi bekymringer og uro over til oss. La vi bistå deg som best vi kan. Tillat oss å bli en del av livet ditt fullt ut, og stol på at alt skjer for ditt beste.

Det betyr ikke at livet ikke vil bestå av stormer, motbakker og utfordringer av ulik slag, det betyr bare at også det har sin hensikt. Du kan lære. Du skal vokse. Du skal utvikle deg.

Vårt kjære barn. Det er viktig at du minner deg selv på at selv om du ofte ikke kan kontrollere det som skjer rundt deg, så kan du alltid kontrollere det som skjer i deg - som for eksempel hvordan du reagerer på det som skjer.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?