Budskap fra Universet for uke 8 - 2022

budskap fra universet Feb 21, 2022
Ukens budskap fra universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

I takt med at våren nærmer seg og det atter en gang er tid for naturen å blomstre, så går også du inn i en ny epoke og klargjøres for blomstring.

Akkurat som naturen har årstidene, har også du din unike syklus og nå entrer du en periode hvor du blir pushet ut i det ukjente, blir oppfordret til å blomstre og virkelig gjøre den innsatsen som kreves for å blomstre på det viset du ønsker å blomstre.

Husk at vi alltid er her for deg, så hva enn du måtte lure på så bare spør. Det å starte med blanke ark og nye fargestifter er en god ting, så tillat deg selv å være kreativ. Tillat deg selv å følge hjertet. Tillat deg selv å la ditt autentiske jeg skinne gjennom.

Du er nemlig fullt og helt verdt det. Du er verdifull, fantastisk og god nok akkurat som du er. Tillat deg selv å være den du alltid har vært ment å være.

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Hev deg over drama, negativitet og energitappende ting, situasjoner og mennesker. Hev deg over det som ikke tilfører livet ditt noe positivt og vit at det er sunne grenser å ha, og ikke egoistisk.

Du er en nydelig sjel. Du er en nydelig blomst. Blomstre og se deg selv gjennom våre øyne. Vi ser deg nemlig som en magisk sjel som er nydelig både inni og utenpå. Du er den perfekte utgaven av deg. Husk det at ingen er bedre på å være deg enn nettopp deg selv. Så ikke prøv å være noen andre, vær fornøyd med å være deg selv og la deg selv leve ut fra ditt fulle potensial, da lar du deg selv skinne som den stjernen du er nemlig.

Så hev deg over alt som hindrer deg i å være deg selv fullt ut. Hev deg over drama og negativitet. Hev deg over det som ikke gjør deg godt. Slipp i stedet lys og kjærlighet inn. Strekk hendene i været og ta imot.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Du vil merke at når du gjør det som du oppfordres til å gjøre, så vil du komme mer og mer i flyt. Det å være i flyt er en fantastisk følelse og bidrar til at du lettere kan manifestere det du ønsker deg inn i livet ditt.

Du føler deg bra. Du føler deg på riktig vei. Du føler livet behandler deg godt. Det er noe av sånn det føles ut å være i flyt.

Så tillat deg selv å slappe av. Ikke stress med å prøve å kontrollere alt det som du uansett ikke kan kontrollere. Ta kontroll over det du kan kontrollere og la resten gå. La så Universet ta seg av resten. Lytt til intuisjonen og ta action, da bringer du enda mer magi inn i livet ditt. Og du, du fortjener virkelig magi du også! Livet er ment å være magisk. 

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?