Budskap fra Universet for uke 2 - 2022

budskap fra universet Jan 10, 2022
Ukens budskap fra universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Vit at det alltid finnes løsninger på et hvert problem eller utfordring og at du selv har makten til å frigjøre deg fra de lenkene du har bundet rundt deg selv.

Vi løfter tyngden bort fra dine skuldre og assisterer deg med hva det enn måtte være du trenger hjelp til, du må bare huske å be om hjelpen. Vi er her for deg.

Så istedenfor å se skyer, stormer, problemer og utfordringer, se heller solen som skinner gjennom skylaget, regnbuen, velsignelsene og læringene i stormene, løsninger og muligheter. Det handler nemlig om perspektiv og fokus.

Ting ordner seg, så senk skuldrene. Gi slipp på bekymringer, tankekaos og lenkene du har bundet rundt deg selv. Frigjør deg selv fra det du ikke lenger trenger. Ha fokus på det gode og det vil være lettere å se det gode også. Det vil i tillegg være lettere for deg å se løsninger og muligheter, samtidig som stormer og problemer preller mer av deg.

Gå den veien hvor solen skinner.

  

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Gå modig i vei med hodet hevet og ryggen strak, vårt barn. Med selvsikkerhet kan du komme langt!

Så hva med om selvsikkerhet ikke er et ord som finnes i ditt vokabular? Da sier vi bare "fake it till you make it".

Stå opp for deg selv og det du tror på. Følg hjertet og sjelen din. La oss guide deg på veien, og ha tro på at alt er mulig.

Kast frykten på dør og bygg opp motet ditt. Vit at du er sterk, vakker og kraftfull, så vær deg selv og vit at det er så mye mer enn godt nok.

Du kom jo ikke hit til jorden for å være noen andre. Du kom til jorden for å være nettopp DEG selv.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du har så mye godt i livet. Du har så mye fantastisk i deg selv. Se det vi ser i deg og du vil få et nytt syn på deg selv!

Følelsen av fred og lykke blir forsterket jo mer fokus du har på nettopp de tingene som gir deg disse følelsene.

Fokuser på takknemlighet. Fokuser på kjærlighet. Fokuser på alt det du allerede har i livet som er bra. Fokuser på de magiske drømmene dine og den innsatsen du kan gjøre for å få realisert disse drømmene.

Feir det som feires kan. Husk at det er ikke enten eller, du kan feire hvert eneste steg på reisen din samtidig som du fortsetter å bevege deg fremover.

Ting blomstrer, du blomstrer, livet blomstrer. Alt blomstrer i sin egen fart, så tillat ting å blomstre. Åpne deg opp for utvikling, vekst og magi, for den er der enten du ser den eller ikke.

Så feir deg selv. Feir livet. Feir oss og kontakten vår. Feir drømmene dine. Feir planer, drømmer, ønsker og mål som du har.

Feir, feir, feir.

 

   

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?