Budskap fra Universet for uke 19 - 2022

budskap fra universet May 09, 2022
Ukens budskap fra universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Ønsker du personlig budskap fra Universet, da finner du mer informasjon om det her.

 

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Stol på at ting skjer FOR deg, ikke mot deg. Ha tillit til at du må møte det du står i for å kunne blomstre på den måten du er ment å blomstre.

Du har så mye kraft og styrke i deg, og for at dette skal få komme ut så trenger du å "knekkes åpen". Det er jo i sprekker at lyset skinner gjennom. Så nå arbeides det med å få frem ditt indre lys mer og mer. Det kan derfor føles utfordrende og vondt.

Vi forstår at det kan være tungt, men som vi nevnte over så skjer alt FOR deg, ikke mot deg. Livet består av mange læringer. Dette for at du skal vokse og utvikle deg - både som sjel og menneske.

Så kjenn på den indre kraften og styrken din. La deg selv blomstre som du er ment å blomstre. Det er tid for å leve ut ifra din egen sannhet, ikke andre sin. Stol på prosessen.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Tillit, kjære deg. TILLIT.

Du kan føle at du ikke helt kommer deg videre. At du ikke helt kommer deg over "kneika". Dette er fordi at du trenger å samle opp en anelse mer tillit. For du er faktisk nødt til å hoppe før du er klar, for å kunne skape deg resultatene du vil ha.

Når en fugleunge gjør seg klar til å forlate reiret, tror du da den er helt klar og vet med 100% sikkerhet at når den hopper ut - og seiler mot bakken - så vil vingene bære den? Tror du den vet med 100% sikkerhet at vingene vil fungere og at den vil klare å fly, akkurat som sine foreldre? Om du tror det, så tro om igjen.

Alt handler om tillit. Den må ta motet fatt, hoppe uti det og stole på at den klarer å hanskes med de utfordringene den måtte møte i det den hopper ut av reiret. Det samme må du. Ha tillit. Hopp før du er klar. Vit at alt skjer av en grunn og at om ting ikke alltid går som planlagt - eller som du ønsker - så vil det alltid være en mulighet for deg til å lære og utvikle deg videre.

Vi passer på deg, vi tar imot. You´ ve got this!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du er en lysarbeider. Du er her for å spre lys og kjærlighet. Hvordan, spør du? Ved å være deg selv. Åpen, ærlig og ekte. Den autentiske DEG. Det er nemlig mer enn godt nok!

Så lytt til sjelen din. Lytt til oss. Gå den veien som gir deg den beste følelsen. Følg den veien som gir deg følelsen av å være "hjemme". La oss og sjelen din veilede deg på veien videre. Din oppgave er å ikke spille liten. Ha tro på deg selv. Drøm stort. Vær ambisiøs.

Så er det viktig med action, for uten action skjer det lite. Så vit at du er klar til å vise verden mer av deg. La lyset ditt skinne med full styrke. På den måten når du ut til de som trenger din hjelp. 

Ved å la ditt indre lys skinne med full styrke så hjelper du også andre til å skinne sterkere. Du inspirerer. Du gløder. Du stråler av magi, godhet, styrke og kjærlighet.

Så gå ut der, vis hvem du er. Du er fantastisk! Du har også mye å bidra med til denne verden, så det er tid for å sette inn et lite ekstra gir for å gjøre drømmene du har til din virkelighet. For ja, kjære deg... JA, det er mulig.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?