Budskap fra Universet for uke 18 - 2022

budskap fra universet May 02, 2022
Ukens budskap fra universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Ønsker du personlig budskap fra Universet, da finner du mer informasjon om det her.

 

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Kjære, kjære deg. Kom deg ut av hodet og ned i hjertet. Ingen - aller minst deg - tjener på det at du overanalyserer og overtenker ting opp og ned i mente.

Tiden din kan brukes på langt bedre ting. Resultatet av å være så oppe i hodet som du er blir bare mer tankekaos, mer frustrasjon og mer stillstand. Du må i stedet gjøre noe proaktivt. Så ned i hjertesenteret med deg og slutt å utsett det du trenger å gjøre.

Mye magi og styrke kommer ut av det å bare ta et valg. Det å bare bestemme seg for at tiden din er nå, og just go for it.

Så grip dagen. Grip mulighetene. Gjør det du trenger å gjøre som du har utsatt en stund. Begynn å skap det du ønsker å skape. Tillat deg selv å være magiker i eget liv og hvil i vissheten om at vi går sammen med deg på hvert steg av veien. 

Det er trygt og veien vil åpenbare seg for deg etter hvert som du bare går fremover.

  

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Vær åpen for læring. Vær åpen for å tilegne deg ny kunnskap som tar deg nærmere det livet du drømmer om å leve, og ta også disse valgene ut fra hjertesenteret.

Ikke la deg selv overkomplisere ting, flyt med og stol på at hjertet ditt vil vise deg veien å gå - ett steg av gangen. Det er en prosess du er inne i, og du trenger å smøre deg litt med tålmodighet, samtidig som du også sørger for å aktivt ta valg som tar deg nærmere drømmedestinasjonen din her i livet.

Du gjør en god jobb, så fortsett å jobb deg mot det du ønsker å jobbe deg mot. Ikke lytt til egoet. Det kan være fint å ta med seg hodet, men la hodet og hjertet samarbeide. Ikke fall for fristelsen til å analysere og overtenke, det er da du får følelsen av at det er kaos i "topplokket". Stol i stedet på at du klarer å ta de riktige avgjørelsene for deg og at det er trygt å bevege seg fremover.

Og igjen... vær åpen for læring og det å tilegne seg ny kunnskap som vil være nyttig for deg videre på veien din.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Føler du det er vanskelig å komme deg til dit du ønsker helt alene? Da har vi en god nyhet til deg. Hvem sier at du trenger å gjøre det alene? Vi er her, du har mange rundt deg som er glad i deg - og som gladelig vil hjelpe deg om du bare spør dem, og du har også tilgang på mennesker som har det å hjelpe andre som sin jobb.

Her kan du med andre ord velge den hjelpen som er best for deg til enhver tid. Vår hjelp får du uansett - om du spør. Dine kjære vil også gladelig hjelpe, som vi sa, men du må trene på det å bli bedre på å be om denne hjelpen.

Ellers har du sistnevnte alternativ, nemlig å søke opp en person som jobber med å hjelpe mennesker som deg med det du ønsker hjelp til. Det kan være sånn som Linn nå har gjort, investere i en businesscoach om du føler at du kunne trenge noen å sparre med på det området. Det kan være å få hjelp til å komme dypere i kontakt med deg selv og oss. Det kan være at du kunne trenge hjelp til å ordne opp i noe i hjemmet.

Det finnes alltid hjelp å få om du er villig til å spørre om den, husk det vårt kjære barn. Du trenger ikke gå veien alene. Du trenger ikke å klare alt alene.

 

   

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?