Budskap fra Universet for uke 17 - 2022

budskap fra universet Apr 25, 2022
Ukens budskap fra universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Ønsker du personlig budskap fra Universet, da finner du mer informasjon om det her.

 

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du har hørt om bønn regner vi med, men vet du at det finnes mange forskjellige former for bønn, og at det ikke trenger å være knyttet til en religion?

Føler du for å forene deg sterkere med oss? Da kan bønn være en flott måte å gjøre nettopp det på. Du er nemlig nødt til å be om hjelp - invitere oss inn i livet ditt - for at vi skal kunne hjelpe og "blande oss inn".

Du er født med din frie vilje, noe som gjør at det er helt opp til deg hva du ønsker. Den eneste gangen vi kan "blande oss inn" uten din tillatelse er om det står mellom liv og død, og din tid enda ikke har kommet. Derfra har du uttrykket "englevakt".

Så be en bønn. Inviter oss inn. Vi ønsker mer enn gjerne å gå veien sammen med deg! En bønn trenger ikke være lang. Det er ikke noe særlig spesifikt den trenger å inneholde heller. Si en bønn fra hjertet. Ta gjerne med ordene "tusen takk" i starten av bønnen. Vi elsker takknemlighet, samtidig som du også da legger inn energien av at du har tillit til at det du ber om vil du motta. For ja, be og du vil motta.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Jord deg og ta til deg den livskraften Moder Jord skjenker deg. Du er et fantastisk menneske med så mye å tilby denne verden. Så gå ut der, benytt deg av potensialet ditt og fyll deg selv opp med livskraft av kjærlighet og magi.

Du kan oppnå så mye, og mye healing ligger rundt deg nå. Ta til deg denne næringen. Ta til deg denne healingen. Ta til deg denne ekstra livskraften.

Følg lidenskapen din. Våg å stå med beinene plantet støtt på jorden og i den du er. Tro på deg selv og din dypere mening, din dypere essens.

Stå i kraften din og bruk den for alt det er verdt. Du har allverdens med muligheter om du tillater deg selv å gripe dem. 

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du kan føle at alt du klarer å fokusere på er det som er utfordrende. Du kan føle at ting ikke går som du skulle ønske, og at det er vanskelig å skifte fokus.

Likevel så ønsker vi å oppfordre deg til å gjøre nettopp det. Skifte fokus altså. Som du vet så tiltrekker likt likt. Noe som gjør at du havner i en slags negativ spiral om du konstant går rundt og tenker på det som ikke er bra.

Ta derfor nå et dypt pust inn, og et langsomt pust ut... gjenta tre ganger...

Så begynner du å tenke på hva det faktisk er du ønsker. Begynn å tenke på hvordan det vil føles når det ønsket er virkelighet. Tenk etter hvordan det vil føles når den drømmen som du jobber deg mot er realisert. Du klarte det! Du klarte det! Se, lytt, føl... La ting utspille seg og bare vær tilstede i det øyeblikket hvor drømmene og ønskene dine er en del av virkeligheten din. Alt er som du ønsker. Livet er magisk.

Gratulerer, du har nettopp visualisert litt.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?