Budskap fra Universet for uke 16 - 2022

budskap fra universet Apr 18, 2022
Ukens budskap fra universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Ønsker du personlig budskap fra Universet, da finner du mer informasjon om det her.

 

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

La deg selv blomstre, vårt kjære barn. La deg selv åpnes. Ikke stritt i mot lenger. Ikke skyv den lille hviskende stemmen bakover i hodet. Ikke lukk ørene.

Du vet, den stemmen som sier at det er noe mer for deg der ute. Den stemmen som forteller deg at drømmer faktisk kan bli virkelighet. Den stemmen som forsikrer deg om at alt skjer for ditt høyeste beste og at alt blir bra. Den stemmen, den er oss.

Så lytt. Lytt med hele deg og ta til deg det som resonnerer. La sjelen din få komme til uttrykk. La stemmen din bli hørt. La deg selv bli sett. Du er fantastisk. Du er enestående. Du har drømmene du har av en grunn.

Du er så mye mer enn det du tillater deg selv å være. Så la deg selv blomstre. La alle dine erfaringer - positive og negative - bli nyttiggjort. Du er formet til den fantastiske sjelen du er, nettopp av disse erfaringene. Vært stolt av deg selv og la deg selv blomstre på den måten du alltid har ment å blomstre. Du vet det innerst inne. Så lytt til ditt indre og la deg selv åpnes. Det er mye vakkert der inne nemlig.

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Du vet den delen av deg som du kaller for magefølelse eller intuisjon? Den delen er vår direkte kobling. Vi og du er et team, og om du ønsker å virkelig samarbeide med oss - og ha oss ved din side, så kan vi være et så rått team at du ville hatt vanskeligheter med å tro oss om vi prøvde å forklare det nærmere.

Vi elsker deg. Vi vil deg ditt beste. Vi er alltid her for deg. Så stol på intuisjonen din. Bruk den. Vi vet at du av og til synes det er vanskelig. Vi vet at du kan tvile. Vi vet også at løsningen er å benytte seg av den. Så bruk intuisjonen din, da vil den bli klarere og tydeligere med tiden.

Du har hørt det før, men vi sier det igjen. Intuisjonen din er som en muskel. Du forventer vel ikke å få en sterk biceps uten å trene den, gjør du? Akkurat det samme gjelder intuisjonen. Tren den. Bruk den. Stol på den. Vi veileder deg gjennom den, og jo mer du benytter deg av den, jo sterkere blir vår relasjon.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

La deg selv fylles med uendelige mengder av god energi. Uendelige mengder glede. Uendelige mengder av sånt som gjør deg godt.

Omfavn alt det gode livet har å tilby. Lytt til deg selv, kroppen og dine egne behov. Det er så mye der ute for deg. Det er så mye som finnes inni deg også som trenger din oppmerksomhet.

Så ta imot alt det gode som kommer din vei. Ta vare på deg selv og sørg for å ha en god balanse. Du trenger energi for å bruke energi, så enkelt er det. Derfor håper vi at du er bevisst dette og passer på å lade mellom slagene også.

Når du har det bra, og er fulladet, da er det også lettere for deg å legge merke til tegnene og budskapene vi stadig sender din vei. Det er også lettere for deg å holde egoet på avstand og på den måten gjøre drømmer om til virkelighet.

Omfavn deg selv, livet og all magien, og kjenn på all den kjærligheten som sendes din vei - også fra oss.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?