Budskap fra Universet for uke 15 - 2022

budskap fra universet Apr 11, 2022
Ukens budskap fra Universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Ønsker du personlig budskap fra Universet, da finner du mer informasjon om det her.

 

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du trenger å ha litt fokus på grenser og grensesetting nå, vårt kjære barn. Så reflekter litt over hvor du trenger å sette klarere grenser. På hvilke områder, og overfor hvilke mennesker, trenger du å sette strengere grenser?

Husk at det aldri er egoistisk å ta vare på seg selv og passe på sin energi.

Grensesetting er ikke bare gjeldene overfor andre mennesker, sånn vi ser det, men også overfor energitappende ting i helhet.

Vær litt obs på energien din. Beskytt deg selv og hold energien din inntakt. Du kan trenge å sette klarere grenser overfor deg selv for å få til dette. Er du for eksempel høysensitiv og lett tappes av negative nyheter, så se på hvordan du kan sette strengere grenser for deg selv på dette området. For eksempel holde deg til å sjekke nyhetene én gang per dag og lese kun overskriftene.

Sett klare grenser for å ta vare på deg selv og energien din. Vi sier det igjen, det er ikke egoistisk. Det er faktisk nødvendig.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Det å bli mer bevisst på energien din, og sette klarere grenser, bidrar til at relasjonene dine kan bli sterkere og sunnere.

Bruk tiden din på mennesker som det er fint å være sammen med. Mennesker som gir deg energi, fremfor å tappe deg for energi.

Du har din egen flokk du også, du trenger ikke være alene. Du trenger heller ikke å klare alt alene, len deg på de fantastiske menneskene du har rundt deg. Bruk tid sammen med dem som tilfører livet ditt noe positivt.

Dann sunne relasjoner, bruk tid på å være sosial og kom deg litt ut i "verden". Ikke sett så strenge grenser at du ikke kommer deg ut og lever livet. Ikke sett så strenge grenser at du isolerer deg selv i prosessen. Grensesetting skal bidra til det motsatte. Det skal gjøre til at du danner sterkere og dypere relasjoner. Det skal føre til at du kan komme deg ut og være sosial og oppnå at du fylles med energi, istedenfor å tappes.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Ta ansvar over ditt eget liv. Med det kommer ansvaret om å ta vare på deg selv, sette grenser der hvor du trenger det og gjøre det du kan gjøre for å skape deg en bedre hverdag og et bedre liv.

Det er du, og kun du, som kan ta dette ansvaret, så bær det med stolthet. Vit at når du anerkjenner den du er, tar ansvar for livet ditt og deg selv, og gjør det som kreves for å oppnå det du ønsker, da vil du lykkes. Du vil få det bedre.

Så stå opp for deg selv. Led deg selv i den retningen som fører deg til drømmedestinasjonen din. Du har det som skal til nemlig, du må bare gjøre det som kreves.

Vit at du fortjener å kjenne på hverdagslykke. Vit at du fortjener at drømmer virkeliggjøres. Du fortjener å leve det livet du drømmer om å leve.

Brett opp ermene, stå stødig i deg selv og gjør du vet du trenger å gjøre for å få det bedre. Du trenger ikke snu opp-ned på alt sammen på en gang. Ett steg av gangen, så er du der til slutt.

 

 

Ønsker deg en magisk påskeuke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?