Budskap fra Universet for uke 14 - 2022

budskap fra universet Apr 04, 2022
Ukens budskap fra Universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Ønsker du personlig budskap fra Universet, da finner du mer informasjon om det her.

 

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Vi ønsker nå å minne deg på å tenke over alt det du allerede har i livet ditt, og være takknemlig for det.

Det er så viktig å anerkjenne det gode som allerede finnes, samtidig som du jobber deg mot noe enda bedre. Bruk litt tid i dag til å tenke over alt det du er takknemlig for. Prioriter å bruke litt tid på å tenke på alle de fantastiske menneskene du har rundt deg, all kjærligheten.

Det er ikke alltid like lett å huske på det du har om du er opptatt med å fokusere på alt det du ikke har enda. Derfor kommer vi med denne påminnelsen til deg nå. For husk at når du fokuserer på alt du allerede har å være takknemlig for, da er det lettere for deg å tiltrekke deg mer av ting å være takknemlig for.

Likt tiltrekker likt vet du. Det er loven om tiltrekning i praksis. Så føl på godfølelsene. Vær tilstede i nået sammen med nære -og kjære. Vær sosial og omgi deg med de menneskene som gir deg energi. På den måten skaper du mer av den gode energien og gir mindre plass til sånt som ikke bringer deg nærmere drømmelivet ditt.

Kjenn på takknemlighet over alt du har, for på flere måter er du rik på en måte som ikke handler om penger.

  

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Gi deg selv litt "slakk". Vær god mot deg selv. Lytt til kroppen og behovene dine. På den måten legger du ting til rette for at du kan skape deg den perfekte balansen for deg. En sånn balanse som bringer med seg mer harmoni, mer godfølelser.

Så ta vare på deg selv og husk at mange ting blir bedre om de balanseres. Det kan være du trenger å balansere deg selv og derfor sørge for en god balanse mellom hvile og aktivitet, for eksempel.

Det kan være at du trenger en balanse på å gi og motta. En balanse mellom egentid og sosialisering. En balanse mellom alvor og lek.

Den perfekte balansen for deg finner du ved å lytte innover. Så lytt til kroppen og dine egne behov. Ta dermed action på det du trenger. Når du gir til deg selv gir du også til andre. Ingen kan gi fra en tom kopp, husk det.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Vær litt forberedt på det uforberedte. Ting kan komme litt ut av det blå og du er bedre rustet om du gjør som vi oppfordret til når det gjelder dette med balanse.

Betyr det at negative ting er i vente? Nei, ikke nødvendigvis. Det betyr at tempoet kan øke, kalenderen kan fylles og at stress og hevede skuldre lett kan bli et resultat av det økende tempoet. Det er derfor vi oppfordrer deg til å øve deg på å tune innover og lytte til kroppen og behovene dine. Da vil du nemlig balansere alt på en god måte.

Så hold tungen rett i munnen, vit at du kan få gjort mange ting på en gang - med suksess, og at jo mer du øver på balanse og det å multitaske på en god måte, jo lettere vil det bli.

Så gjør deg selv en tjeneste og øv på dette. Da oppnår du mer indre ro, står stødigere i situasjoner som tidligere stresset deg, og er roligere i både kropp og sinn, selv om tempoet rundt deg er høyt.

 

   

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?