Budskap fra Universet for uke 13 - 2022

budskap fra universet Mar 28, 2022
Ukens budskap fra Universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Ønsker du personlig budskap fra Universet, da finner du mer informasjon om det her.

 

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du våkner mer og mer opp fra dvalen du har vært i så godt som hele livet, og det er vi så glade for å se! Vi heier så utrolig masse på deg, og vi håper du nå etter hvert kan se det skinnende lyset i deg som vi ser. For det er nydelig!

Du er her i verden av en grunn. Du er den du er av en grunn. Tillatt derfor deg selv å være nøyaktig den du er.

Ikke gjem deg bak en maske. Ikke prøv å være en kopi av en annen. Vær i stedet helt og fullt deg selv, for du er en stjerne. Du har ikke helt innsett det selv enda, men gurimalla så glade vi er for at du nå er på vei til å våkne.

Så følg ditt indre kall. Vær din egen ledestjerne. Dette fikser du!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Wow, wow, wow. Om du føler at frykten og egoet sliter på deg, så vit at det er en god grunn til nettopp det. Du er nemlig i en prosess som vil bringe med seg forandringer og transformasjon.

Denne prosessen vil løfte deg til nye høyder, spesielt på et spirituelt og åndelig nivå, men for at transformasjonen og forandringene skal slå ut i full blomst er det viktig at du ikke gir etter for frykten og egoet.

For ja, vi skjønner det kan være skremmende. Vi forstår at det er enklere sagt enn gjort å gjøre det motsatte av hva frykten og egoet forteller deg. Likevel så oppfordrer vi deg til å gjøre nettopp det.

Vi oppfordrer deg til å gå stødig videre på veien, i visshet om at disse transformasjonene - denne blomstringen - er etterlengtet. Du er på vei mot et høyere nivå.

Så tillat deg selv å slå ut i full blomst. Tillat deg selv å se frykten i øynene og ta opp kampen med den og egoet. Ikke gi deg, du vil vinne - og da vårt kjære barn, da vil det være lettere å vinne neste gang.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

MAGISK er ordet. Virkelig! Er du ikke enig? Selv om frykten og egoet ditt har vært høylytt så er det en grunn for det, og som vi allerede har nevnt så er det fordi at du løftes til nye høyder, manifestasjoner oppstår og prosesser som fører til positive transformasjoner og forandringer er i fokus.

Så vi sier det igjen, ikke gi etter for frykten og egoet. Gjør i stedet det stikk motsatte av hva egoet ønsker at du skal gjøre. Husk at egoet fungerer på den måten at det ikke ønsker at du skal være lykkelig. Så befinner du deg på en vei som vil gi deg det du ønsker deg, da stritter det i mot. Og jo sterkere egoet stritter i mot, jo mer er det derfor et tegn på at noe magisk venter ved å fortsette å la egoet snakke for døve ører.

Så bruk tankens kraft til din fordel. Visualiser. Bruk positive affirmasjoner. Ha tro på deg selv og drømmene dine. Manifestering er nemlig innen rekkevidde, og du følger en spennende vei.

Så lev ut ditt fulle potensial, tross frykten og gå for drømmene dine! Du er MAGISK!

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?