Budskap fra Universet for uke 12 - 2022

budskap fra universet Mar 21, 2022
Ukens budskap fra universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Ønsker du personlig budskap fra Universet, da finner du mer informasjon om det her.

 

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Åpne hjertet ditt for kjærligheten. Kjærlighet kan være så mangt, og er ikke kun forbeholdt romantiske relasjoner, husk det.

Så åpne hjertet ditt og slipp kjærligheten inn. Det kan være skummelt å rive muren du har bygget rundt deg, for du risikerer jo å bli avvist, men vi oppfordrer deg herved til å ta den risikoen, rive muren og åpne hjertet ditt opp. Du fortjener kjærlighet i alle dens former, men for å få den inn i livet ditt må du klare å ta imot når den "banker på døren". 

Så øv deg på dette, vårt kjære barn. Øv deg på å slippe folk inn. Øv deg på å gjøre deg sårbar. Øv deg på å vise verden den fantastiske sjelen som vi ser når vi ser på deg. Du er vakker. Du er fantastisk. Du er mer enn god nok. Du er MAGISK.

Når du river muren og våger å vise hvem du virkelig er, da skjer det magi på mer enn en måte. Det betyr ikke at alt kommer til å gå som du ønsker. Det betyr heller ikke at det vil være lett som en lek. Det betyr bare at du lever mer ut ditt fulle potensial. Det betyr at du åpner mer opp for at gode ting kan entre livet ditt. Og det kjære deg, det er en god ting.

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Vær modig. Vær bestemt. Gå for det du ønsker deg.

Det er viktig at du forstår det at for å komme deg dit du ønsker å være, da må du ta action. Ikke bare må du ta action og legge ned nødvendig innsats, men du må gjøre det på de riktige tingene. De tingene som tar deg til ønsket destinasjon.

Så kom deg ut av boblen din. Begynn å se på hvor du er i livet og hvor du ønsker å være. For noe trengs å endres på. Du trenger en forandring, og denne forandringen kommer ikke bare fallende ned i fanget på deg. Beklager, men sånn er det. Du er selv ansvarlig for.å skape den, men vi kan hjelpe deg på veien og gå veien sammen med deg.

Så ta grep. Invester i deg selv. Husk at en investering kan være så mangt, og i alle prisklasser (også gratis), men du må bli vandt til å faktisk gjøre noe for å få det som du ønsker.

Benytt deg av energiarbeid, samtidig som du tar inspirert handling. Da beveger du deg fremover i et raskere tempo. Det er viktig med en kombinasjon av å bruke tankens kraft til din fordel og det å ta å handle på intuisjonen og det som måtte bringe deg nærmere drømmelivet ditt. Så start i dag med å ta et steg i retning drømmelivet ditt. 

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Stol på intuisjonen din i valg og avgjørelser som skal tas. Stol på intuisjonen din når det kommer til hvilken retning du skal velge, hvilken kurs du skal stake ut.

Vi er her for deg. Vi guider deg på hvert steg av veien. Det er opp til deg om du ønsker å være åpen for denne veiledningen og hjelpen, eller ikke. Men vi er her for deg om du ønsker. 

Så gå fremover mot drømmene dine. Lytt til hjertet ditt. Lytt til intuisjonen din. Gå videre i tillit.

Du har nøkkelen du trenger for å låse opp den døren du ønsker å låse opp. Svarene finnes i ditt indre. Så lås opp døren, hopp uti det ukjente og beveg deg bestemt fremover vel vitende om at du blir guidet og veiledet. Igjen, vi er her. Len deg på oss. 

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?