Budskap fra Universet for uke 11 - 2022

budskap fra universet Mar 14, 2022
Ukens budskap fra universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Ønsker du personlig budskap fra Universet, da finner du mer informasjon om det her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Alt skjer i nået, vårt barn. Vi oppfordrer deg derfor akkurat her og nå til å reflektere litt over livet. Reflekter på spørsmål som "Hva liker jeg med livet mitt?", "Hva kunne vært bedre?", "Hva gir meg glede og energi?", "Hva tapper meg for energi?", "Hva drømmer jeg om?", "Hvordan kan jeg gjøre disse drømmene til virkelighet?".

Det å stille seg spørsmål som dette gjør at du sår et frø. Det gjør at du legger selve grunnlaget. Det gjør at du begynner å utforme den "guddommelige planen" over livet ditt.

For det er du som sitter med makten. Det er du som sitter med kontrollen og tryllestaven. Ingenting skjer om du ikke gjør noe. Forandringer skapes ikke om du ikke hopper av hamsterhjulet, går ut av boksen din og velger å gjøre noe annerledes enn det du har gjort til nå.

Så still deg spørsmål som leder deg til svarene som tar deg til drømmelivet ditt. Så nye frø. Legg selve grunnlaget for resten av livet ditt. Begynn å utforme din plan for livet, din mening med ditt liv. Det er din oppgave, og den må gjøres i nået. Gårsdagen er forbi og morgendagen er ikke her enda, men dagen i dag, den har du. Så utnytt denne dagen til det fulle.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Hva venter du på, vårt barn? Nå må du komme deg opp og frem, bestemme deg for å slutte å vente og istedenfor begynne å gjøre.

Ta en sjanse. Hopp før du er klar og stol på at vi har din rygg. Det som er viktig at du er klar over er at du må ta første steg, så følger vi etter deg. Du må sørge for å gjøre din del av arbeidet, så sørger vi for at vi gjør vår del. Sammen er vi dynamitt nemlig.

Så hopp før du er klar. Grip mulighetene som dukker opp. Og om du ikke skulle se disse mulighetene, så bestem deg for å skape dem i stedet.

Det er utenfor komfortsonen at magien skjer, så våg deg uti det. Ha tro på deg selv og drømmene dine. Drøm stort. Ikke la deg begrense av tankene dine. Ikke la frykten og egoet ha kontrollen over deg. Gå for det du ønsker deg og vit at uansett utfall så vil det komme gode ting ut av det, om så "bare" i form av massiv læring som støtter deg videre på veien.

Du har ingenting å tape og alt å vinne. Så ta action og skap deg livet du alltid har drømt om!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du har så mye potensial i deg. Du har så mye magi i deg. Tillat dette å få komme til uttrykk. Vis verden ditt vakre, autentiske jeg og vit at du i sannhet er så mye mer enn god nok akkurat som du er!

Vis frem din prakt og skjønnhet. Vis frem dine styrker og svakheter. Vit at din essens er unik og at det er din superkraft.

Skinn med fyll styrke. Utnytt ditt fulle potensial. Lev ut drømmene dine i virkeligheten også, ikke bare inne i ditt eget hode. Livet er ment å være magisk. Du er ment å være lykkelig.

Omgi deg med inspirasjonen, motivasjonen og hva enn annet du måtte trenge for å våge å vise ditt sanne jeg og leve ut fra hjertesenteret. Det handler om å hoppe før du er klar, for helt klar vil du aldri bli. 

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?