Budskap fra Universet for uke 10 - 2022

budskap fra universet Mar 07, 2022
Ukens budskap fra universet. På bildet står Linn Kleppa (som er åndelig veileder) med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene.  På seg har hun en burgunder strikkecardigan i ull, en gul topp og en svart/hvit-rutete bukse med svart belte. Bildebakgrunnen er av Universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Husk at en god gjerning aldri er bortkastet. Du føler kanskje at du gir og gir, men ikke får noe tilbake, men vit det at uansett så vil det komme til deg i retur, kanskje bare på en annen måte enn det du ser for deg.

Ikke lås deg fast i et bestemt mønster, en bestemt forestilling eller en bestemt noe-som-helst. Vit at en god gjerning aldri, aldri er bortkastet, PUNKTUM. Gjør en god gjerning fordi det føles godt for deg å gjøre, ikke med en forventning om å få noe tilbake. Da gjør (og gir) du med den riktige energien. Den energien som du vil spille på lag med i forhold til loven om tiltrekning.

Så hva så om ikke regnskapet går opp - og er i balanse - på akkurat den måten du hadde tenkt. Ikke dvel ved det. For det er ikke alltid sånn at du vil motta det samme som du gir. Det er heller ikke alltid at du vil motta lik mengde tilbake fra noen som du gir til. Vit likevel det at regnskapet alltid vil gå opp, du må bare ikke se på livets regnskap som inndelt i en haug med forskjellige regnskap. Akkurat som i et annet regnskap så finnes det mange forskjellige kontoer. Det er ikke sånn at en konto blir regnet som et eget regnskap som skal gå opp og være i balanse. Det er totalsummen av alle kostnad-kontoer og totalsummen av alle innskudd-kontoer som viser om et regnskap er i balanse eller ikke. Sånn er det med livets regnskap også.

Så slapp av, gi det du ønsker å gi, gjør de gode gjerningene du ønsker å gjøre og ta så imot de fantastiske tingene som kommer din vei også, uavhengig av hvilken retning dem kommer fra.

  

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Når du gir til andre med den rette energien, så gir du også til deg selv. Så finn den balansen som passer deg best på dette området også, som på resten av livet.

Du har så mye å bidra med. Du har så mye inni deg som ikke bare er en fantastisk ressurs for deg selv, men også for andre! Bruk disse fantastiske ressursene som best du kan.

Livet er hva du gjør det til, så hvordan ønsker du egentlig at livet skal være. Hva kan du selv gjøre for å endre på det du er misfornøyd med? Hva kan du selv gjøre for å bringe inn mer hverdagsmagi?

Gi til deg selv som du gir til andre. Det trenger heller ikke å koste penger å gi. Det finnes nemlig et hav av gratis måter å gi på. Så gi på din måte - både til deg selv og til andre.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du kan føle deg tynget av det vi nå har snakket om, men vit det at det ikke er ditt ansvar å gjøre andre lykkelige og tilfredse. Det er heller ikke andre sitt ansvar å gjøre deg lykkelig og tilfreds. Det er derfor vi sier at du må gi med den rette energien. Du skal ikke gi fordi du føler du må. Du skal ikke gi fordi du ønsker å få noe i retur. Du skal gi fordi det gir deg glede. Du skal gi fordi det får deg til å kjenne på godfølelsene.

Så ikke gå i fellen med å tynge deg selv med ansvar som egentlig ikke er ditt til å begynne med. Ha fokus på godfølelsene. Ha fokus på lek. Ha fokus på å nyte livet og spre glede både til deg selv og de rundt deg, bare fordi det gjør gleden enda større.

Og vet du? Det er faktisk ingen skam å be om hjelpen du trenger heller. Det er ikke alltid klart for andre hva du trenger for å få det bedre, men likevel så er dem beredt til å hjelpe med hva det enn måtte være du måtte trenge, fordi de elsker deg. Akkurat som oss. Vi er her vi også, og vi elsker deg! Likevel så trenger vi at du spør oss om hjelp før vi griper inn i din vanlige hverdag. Vi trenger at du inviterer oss inn i livet ditt, inn i sårbarheten. Sånn er det med de jordlige menneskene du har rundt deg også. Så inviter dem inn, vis frem sårbarheten din og ta imot kjærligheten som blir sendt deg.

 

   

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?