Åndelig reading for uke 9 - 2021

budskap fra universet Mar 01, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Intuisjonen din er virkelig kraftfull for tiden, og ditt tredje øye åpner seg bare mer og mer. Det tredje øyet er ett av chakraene og dette går på intuisjon og klarsynthet, noe som betyr at jo mer åpent det er, jo klarere og sterkere er intuisjonen din og den følelsen av å bare vite noe, uten at du helt vet hvordan du vet.

Du åpner deg med andre ord mer og mer for den kontakten du egentlig har med oss, så selv om du nok ikke stoler helt på intuisjonen din enda, så våg å gjør det. Den er klarere enn du tror og den vil være med på å drive deg fremover.

Gå ut av hodet, og inn i hjertet. Stol på det du føler og fornemmer og vit at det ikke er hverken ønsketenkning eller fantasi. Vi prater til deg og nå håper vi du begynner å lytte. For jo mer du lytter, jo åpnere blir du. Jo åpnere du blir, jo klarere vil også intuisjonen din bli.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du får denne uken et dobbeltbudskap som går på det at du skal stole på din indre stemme, og det vår venn, det er fordi vi ønsker at du virkelig skal få det med deg denne gang. Stol på din indre stemme, intuisjonen, magefølelsen eller hva du enn måtte kalle den, kjært barn har mange navn.

Du er dypt elsket, så omfavn deg selv med denne betingselsesløse kjærligheten. Vi elsker deg og vi vil deg kun ditt beste. Vi ser den jobben du gjør og vi applauderer deg for den. Du er sterk, modig og vakker.

Vi er ved din side, alltid. Ingenting du gjør kan noensinne få oss til å forlate deg, du er aldri alene.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du har lurt på hvordan du kan få en enda dypere kontakt med oss og skal vi bare nevne én ting her så vil vi gjerne trekke frem bønn som svar.

Det trenger ikke være den type bønn som du nå ser for deg. Den type bønn som blir bedt under gudstjenester, som for eksempel bønnen "Fader vår". Det er en fin bønn det, for all del, men bønn kan være så mye.

Visste du for eksempel at et enkelt "TUSEN TAKK" er en bønn? Takk for det du har hatt, takk for det du har og ikke minst, takk for det du enda ikke har fått, men som du ønsker deg.

Ikke gjør ting så komplisert. Fremsi gjerne "Tusen takk engler og åndelige hjelpere for at dere alltid er ved min side, kommuniserer klart å tydelig med meg sånn at jeg ikke kan unngå å få det med meg og for all den kjærligheten dere sender min vei. Jeg er evig takknemlig for all den styrke og kjærlighet dere gir meg og setter stor pris på at dere er en del av mitt liv. Tusen takk og sånn er det". Denne bønnen kan du enkelt gjøre mer personlig ved å endre deler av den og du må gjerne ta deg friheten til å be til den/de som du føler for å be til. Her finnes det ingen fasit på noe som helst. Som vi sa, et enkelt "TUSEN TAKK" holder også i massevis.

Det som er viktig er at det føles godt og riktig for deg, for jo mer du kjenner på godfølelsen, jo bedre er det.

 

 
Denne uken gir universet deg et klart og tydelig budskap om åndelig utvikling og det at det er tid for å stole fullt og helt på intuisjonen din, den er sterk og kraftfull.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?