Åndelig reading for uke 8 - 2021

budskap fra universet Feb 22, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Hengi deg til den skjønnheten og visdommen som finnes inni deg kjære du. Du er kraftfull, strålende og et skikkelig lysvesen, del av din kjærlighet og del av ditt lys.

Du er kommet her for å dele av din kunnskap, så følg kallet ditt og se på hvordan dine unike evner, talenter og erfaringer kan tjene verden.

Du er ikke her på jorden av en tilfeldighet, og det å hengi deg til den skjønnheten og visdommen som finnes inni deg gjør deg så kraftfull på veien videre. Du har så mye å bringe ut der til den vide verden, så nå er det på tide du starter, enten du føler deg klar eller ikke. Helt klar blir du mest sannsynlig aldri, så det gjelder å hoppe ut av komfortsonen og tjene verden ved å være hundre prosent deg selv, dele av ditt lys og spre kjærlighet på din helt egne, unike måte.

Du er lys!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Hva er det du holder fast på, som du egentlig vet du bør gi slipp på? Tenk litt over det, for den energien du bruker på å holde fast i noe som du vet ikke tjener deg, den kan du bruke mye mer effektivt ved å fokusere den på det som faktisk tjener deg.

Alt det som er ment å være en del av livet ditt kommer inn i livet ditt til riktig tid. Det som ikke er ment å være i livet ditt vil tre ut av livet ditt når det har gitt deg det det kom inn i livet ditt for å gi deg.

Samme hvor hardt du holder fast i noe, så vil du ikke klare å holde det der om det ikke er ment for deg, så stol på prosessen og stol på at alt skjer til riktig tid og med en dypere mening, enten du ser det eller ei.

Gi slipp, fokuser på det som tjener deg og vit at alt skjer til guddommelig timing.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Transformasjon, forandring og healing skjer på et dypere nivå.

Vær klar på hva du ønsker, åpne ditt hjerte og ta imot all den kjærligheten vi sender deg. Vi er sammen om dette, du er ikke alene.

Denne prosessen du nå befinner deg i vil vekke mye følelser til live, og det kan til tider føles overveldende, men vit vårt kjære barn, det skjer for deg, ikke mot deg.

Du renses. Du bearbeides som en baker bearbeider deigen for å gjøre den smidig og luftig. Du løftes til nye høyder og alt det du føler på er en del av din transformasjon. Du skal opp, frem og ut med ditt fulle potensial. Nå er tiden inne for deg til å teste vingene, fly ut der og la sjelen din sveve som den er ment å gjøre.

 

 
Alt skjer for deg, ikke mot deg. Test vingene dine, hopp ut i ukjent farvann, gi slipp på det som ikke lenger tjener deg og fokuser på det som faktisk tjener deg. Ha tillit til at alt skjer til guddommelig timing.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?