Åndelig reading for uke 7 - 2021

budskap fra universet Feb 15, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Det har vært en form for disharmoni i familien som nå begynner å gå seg til. Etter hvert som du tar de grepene du kan ta så vil ting bli mer avslappet og gå mer tilbake til normalen.

Du er lyset som må vise vei, så selv om du ikke alltid føler for å ta det første steget, så kjenn bedre etter, for du har mer kraft enn det du tror og i enkelte tilfeller, som nå, så kan det være lurt å tenke en ekstra gang på om du skal svelge stoltheten og vise din familie hvordan det skapes harmoni.

Det trenger ikke være så vanskelig...

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Riv deg løs og distanser deg fra andres drama. Vær bevisst energien din og bruk tiden på det/dem som gir deg energi, fremfor det/dem som tapper deg.

Stå sentralt og støtt i din egen kraft og vit at lyset ditt bare vil bli sterkere av å gjøre nettopp det. Ting vil bli klarere for deg og du vil lettere se deg selv med nye øyne fordi du ikke lenger ser på deg selv som en refleksjon av sånn du tror andre ønsker at du skal være.

Du er en stjerne og ved å løsrive deg fra det som ikke gjør deg godt vil du skinne enda sterkere.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Alt henger sammen og denne helgen oppfordrer vi deg til å bruke på deg selv og virkelig spørre deg selv "Hva har jeg behov for?"

Gå inn i deg selv og konnekt med ditt indre selv og universet, for enten du tror på det eller ikke så er vi ett. Du er en del av oss, og vi en del av deg.

Jo dypere du går inn i deg selv, jo mer lærer du ditt egentlige jeg å kjenne, og kanskje blir du overrasket over hva du finner ut. Det å løsrive deg og bli mer bevisst på energien er viktige steg å ta, for jo mer støtt i din egen kraft du står, jo mindre går du på akkord med deg selv. På den måten lærer du deg selv også bedre å kjenne.

For vit det, kjære deg, du er fantastisk! Det er tid for å se deg selv med den samme kjærligheten som du ser på de du er glad i med, og den samme kjærligheten som vi allerede ser deg med.

 

 
Universet kommer her med et budskap om familieharmoni, det å være lyset og stå støtt i din egen kraft, løsrivelse fra drama og det å gå inn i deg selv og se på deg selv med kjærlighet.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?