Åndelig reading for uke 6 - 2021

budskap fra universet Feb 08, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du er inne i en fase med avslutninger og nye begynnelser. Gamle illusjoner, trosystemer, handling -og tankemønster slipper mer og mer taket, og du blir mer og mer bevisst hvor du ønsker å være og hvilken visjon som virkelig er din.

For å gjøre det enda enklere for deg selv, så reflekter litt over hva DIN sannhet er. Ikke vær redd for å danse til din egen rytme og gi slipp på gamle sannheter som du adopterte fra andre uten å faktisk tenke etter om denne gav gjenklang i deg.

Ting beveger seg i faser og for at nye ting skal entre livet ditt, så må noe slippe taket. Alt skjer for det høyeste beste og til riktig tid.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Følg hjertet ditt og våg å gå din egen vei. Til nå har du hatt lett for å la andre skrive din historie, men nå ber vi deg om å ta tilbake pennen og skrive din egen livshistorie.

Du har lett for å overkomplisere ting, når det faktisk er ganske enkelt. Hva med å stille seg spørsmålet "Hvor vil hjertet mitt at jeg skal gå?" og så gå i den retningen. Det er 99% sikkert at det ikke kan skje så mye galt av det valget, men ønsker du å være helt sikker kan du jo samtidig spørre deg selv "Hva er det verste som kan skje?"

Det er så viktig at du lærer deg å stole på deg selv, hjertet og intuisjonen din. I den tilliten ligger det nemlig stor kraft, og etter hvert vil du se at ting blir klarere, og veien åpenbarer seg etter hvert som du går videre i tillit om at den vil gjøre nettopp det.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Alt det du opplever nå, og den prosessen du er inne i, har en enorm lærdom i seg, og de erfaringene du har med deg fra før, men også lærer av det du nå opplever i ditt indre, er en stor styrke å ha med seg videre på din vei.

Alt har en dypere mening, så stol på at hva det enn måtte være du opplever, så er det noe du skal lære ut fra det, og det er nødvendig for at du skal komme deg et steg videre på livets reise.

 

 
Denne uken gir universet deg et buskap om avsluttende kapitler, nye begynnelser, stole på hjertet og intuisjonen din, og at alt har en dypere mening.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?