Åndelig reading for uke 53 - 2020

budskap fra universet Dec 28, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Stol på din indre stemme og vit at dine handlinger blir anerkjent. Ved å ta action på intuisjonen så vil du også bevege deg fremover, så ikke la hverken frykt eller dårlig tro på deg selv stoppe deg fra å ta action.

Du har mye potensial og det er nettopp det vi prøver å få deg til å se ved å kommunisere med deg gjennom din intuisjon, så stol på den.

Er du i tvil med hvilken vei du skal gå så lytt innover, for der ligger alle svar du søker.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Ting trengs å heales og vi vet du lengter etter en større fornemmelse av indre ro og fred. Dette vil komme etter hvert som du tar action på de rette tingene.

For å vite hva du skal ha fokus på så spør deg selv spørsmål som:

  • Hva har jeg behov for?
  • Hvilket valgalternativ føles best for meg?
  • Hvor ønsker jeg å være, og hvilke handlinger støtter den visjonen?

Jo mer du starter å sette deg selv og drømmene dine på prioriteringslisten, jo mer indre ro og fred vil du oppnå. Du vil heales i takt med at du blir kjent med deg selv på et dypere nivå, så åpne deg opp for å bli bedre kjent med deg selv, ta de valgene som føles best for deg, kaste frykten og egoet på dør, og la healing og kjærlighet fylle hele deg og alt du er.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Har du satt deg en skikkelig kraftfull intensjon for det nye året? Hvis ikke er det på høy tid at du gjør nettopp det, og ikke hold tilbake på noe! 2021 er året hvor du skal blomstre som du aldri før har blomstret. Det er året hvor du skal gå fryktløst fremover og følge lidenskapen og hjertet ditt. Det er året for LIVSKRAFT!

Så spør deg selv:

  • Hva kan jeg gjøre for å skape meg det beste året noensinne?
  • Hva kan jeg gjøre for å tillate meg selv å være den ekte magikeren i eget liv som jeg egentlig er?

Sterke krefter er i sving og vi er med deg på hvert eneste steg av veien, men vi kan dessverre ikke gjøre jobben for deg. Du må ha tillit til deg selv og oss. Du må lytte til din indre stemme, og så må du handle. Handling er helt nødvendig for å kunne skape den magien som du drømmer om, og alt startet ved at du anerkjenner deg selv som den magiske personen du er og bestemmer deg for å gå all-in for å gjøre deg selv lykkelig og skape deg det magiske livet du drømmer om. Kun av den enkle grunn at du fortjener det!

 

 
Denne uken gir universet deg et buskap fylt med livskraft. Dette er uken for å sette deg en kraftfull intensjon for det nye året og for å bli kjent med deg selv på et dypere nivå. Åpne deg opp for healing, kjærlighet, tillit og livskraft. Du har så mye potensial i deg og dette ønsker universet å hjelpe deg med å få ut.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?