Åndelig reading for uke 52 - 2021

budskap fra universet Dec 27, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Start uken din på den måten som er den beste for akkurat deg. Juleuken 2021 er historie og nå er det tid for å fylle opp energilageret ditt igjen.

Vær god mot deg selv. Ta deg tid til egenpleie. Ta deg tid til deg selv. Lytt til egne behov. Lytt til kroppen. På den måten oppnår du den fullkomne balansen, akkurat som du trenger nå.

For samme hvor mye glede og kjærlighet julen måtte bringe med seg, så er det ikke å stikke under en stol at det også kan være energitappende. Mye skal gjøres og du skal være "på" hele tiden. Da er det fint med en rolig start på denne uken, synes du ikke?

Så ikke vær redd for å trekke deg litt tilbake om du skulle ha behov for deg. Ikke vær redd for å ta deg tid til deg selv og gjøre det du måtte ønske å gjøre. Det er ikke egoistisk, husk det. Det er en nødvendighet med påfyll, og det trenger ikke ta lang tid å fylle opp energilageret heller. Det viktigste er at du selv lytter til dine egne behov - og til kroppen - da finner du ut hva du trenger akkurat i dette øyeblikk.

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Du er nå pakket og klar for nye eventyr, enten du føler det sånn eller ikke. Vi gleder oss utrolig mye til å se deg legge 2021 bak deg og omfavne 2022 med spenning og iver. Selvfølgelig med tryllestaven klar, du har ikke glemt den vel?

Ny epoke og nye begynnelser venter på deg, men for å starte så må du faktisk ta det første steget, og det er det opp til deg å ta.

Her får du en kjærlighetsfull dytt fra oss, vårt barn. Som vi sa så gleder vi oss til å se deg ta fatt på den magiske reisen videre. Nye eventyr venter deg så absolutt, så har du ikke pakket det allerede, så håper vi du - her og nå - pakker mot, åpenhet og tillit - for ikke å glemme tryllestaven selvfølgelig.

Vi guider deg på veien, så lytt til intuisjonen, lytt til hjertet. Og for all del, vårt barn, la ego og ureell frykt få være igjen der du er nå, du trenger dem ikke akkurat dit du er på vei nemlig. De vil være mer til bry enn nytte, så gi slipp og beveg deg fremover uten.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Du er i en "reperasjonsfase" og healingenergien er av den grunn ekstra sterk rundt deg. Vit at alt du måtte oppleve i denne fasen er for ditt - og alle involvertes - beste, enten det føles sånn eller ikke.

Ha tillit til prosessene. Det er naturlig å kjenne på både positive og negative følelser når noe avsluttes og noe annet er i ferd med å begynne, men vit at du har makten til å velge hvordan du skal tenke på det. Vi oppfordrer deg til å se de positive sidene og gi slipp på resten.

Du har så mye bra i vente, vårt barn. Ha tillit, gå modig i vei og legg innsats og krefter inn i det du ønsker å realisere. Det meste er opp til deg, men vit at vi er med deg, så spør oss gjerne om hjelp, for vi hjelper gladelig.

Bygg "broer" som hjelper deg til å komme deg til ønsket destinasjon. Våg å lytt til oss og våg å lytt til ditt hjerte. Gå den veien som lyser deg opp.

 

 

Ønsker deg en magisk nyttårsuke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?