Åndelig reading for uke 52 - 2020

budskap fra universet Dec 21, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

 

Nå er vi jaggu meg i gang med juleuken for 2020. Jeg synes selv at dette året har flydd av gårde. Jeg elsker julen og juletiden generelt og den skal feires sammen med familie. Jeg satte meg tidligere i år en intensjon om at dette skal bli en magisk jul og avslutning på 2020, til tross for at det har vært et annerledes år, og den intensjonen håper jeg du også setter for deg selv, og at du skaper deg en magisk jul, akkurat som du fortjener!

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Familielivet er harmonisk og fint. Bruk tid på relasjonene dine og nyt tiden med familien. Reflekter litt over hva du kan gjøre for å holde på den gode stemningen og harmonien i familien, samtidig som du setter en intensjon for juleuken og hvordan du ønsker den skal være.

Familietid trenger ikke omfatte så mye styr, men kan for eksempel bare være å se en koselig julefilm sammen, bake julekaker, spille et spill eller ha gode samtaler og bare være der for hverandre.

Hold på den gode intensjonen du har satt deg for juleuken og rett fokuset mot familien, nyt av øyeblikk og det å skape seg en magisk jul, til tross for at den kanskje blir litt annerledes i år.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Frykten har lett for å komme snikende på deg, men vit at vi alltid er ved din side og nå gir deg et ekstra push for å bevege deg fremover og trosse frykten.

Husk at den frykten du føler på er den ureelle, altså én av egoets stemmer. Ikke gi etter for denne frykten, men kast den på dør og fortsett å sett den ene foten foran den andre.

Nyt tiden du er inne i, vær tilstede i øyeblikkene og ikke la frykten lenger få tappe deg for energi. Du er sterkere enn den!

Nyt juledagene, kjenn på familiedynamikken og ha fokus på det som er bra, fremfor det som er mindre bra. Husk at du har makten i ditt eget liv til å selv bestemme hva du skal fokusere på, så vær bevisst dette valget og velg det som føles best.

Skulle frykten og det negative tankekaoset føles veldig overveldende så snakk med noen. Du har så mange som bryr seg om deg, deriblant oss, og vi er kun én tanke unna.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Gi slipp på alt av forventninger, både knyttet til resten av 2020, men også for det kommende året, og bare nyt livets reise. Vit at alt skjer for det høyeste beste og av en grunn. Ha fokus på det du kan kontrollere og gi slipp på det du ikke kan kontrollere.

Du har makten i deg til å skape de forandringene du ønsker, faktisk så er det kun du som kan endre på det du ønsker å endre på. Så istedenfor å håpe, og sette deg forventninger, så ta i stedet å legg ned innsatsen som kreves for å få drømmer til å bli virkelighet. Rett fokuset mot det du vil ha, ta action og gjør minst én ting hver dag som tar deg nærmere drømmelivet ditt, samme hvordan det enn måtte se ut.

 

 
Familielivet er harmonisk og fint. Du blir oppfordret til å trosse frykten og gå modig fremover og til å gi slipp på alle forventninger og bare nyte.
 

Resonnerte ukens reading ved deg?