Åndelig reading for uke 51 - 2021

budskap fra universet Dec 20, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Stol på deg selv og din indre stemme. Skinn med full styrke og vit at din vibrasjonsfrekvens øker jevnt og trutt.

La lyset, energien og følelsen av enhet fylle deg, og omfavne deg. Ta imot med åpne armer, med tillit om at lyset ditt skinner sterkere og sterkere, og på den måten spres utover og rører ved andre.

Dette er positivt. Ved å la deg selv skinne lar du andre skinne. Ved å ta din plass lar du andre ta sin plass.

Vit at du, vi, og resten av verden - og alle dens energier - er ett. Sammen. Lys, kjærlighet, harmoni og enda mer kjærlighet omfavner oss.

La ditt lys synes. La din sjel høres.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du er godt i gang med juleuken for 2021 og vi ønsker bare å fortelle deg at du aldri, aldri er alene. Vi er med deg på hvert steg du tar på veien din.

Vi ønsker også å gi deg en bekreftelse på at dine nære -og kjære som har forlatt jorden fortsatt er ved din side. De elsker deg betingelsesløst.

Føler du deg alene så håper vi du finner trøst i akkurat den tanken, nå som julaften nærmer seg. Vit at dine forfedre er ved din side nå, og alltid. Kjenn på energien. Ikke tillat deg selv å få overtalt deg til å ta det du føler og kjenner på som fantasi, for nei, det er ikke fantasi.

Båndet mellom deg, dine forfedre og oss i helhet kan aldri brytes. Når dere skilles fysisk, så er det kun det fysiske dere skilles fra. Energien og sjelekraften (essensen i oss) lever fortsatt videre, og den kontakten mellom dere er like sterk - om ikke sterkere - som før.

Vi gleder oss til å se deg skape deg en magisk jul for deg og dine. Vi gleder oss til å være ved din side. Vi sender deg kjærlighet. Aldri tvil på de tegnene du måtte få. Aldri tvil på at vi er ved din side. Vi elsker deg, ingenting kan endre på det!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Vet du hva, vårt kjære barn? Julehelgen står for tur og vi vil med det si at vi har en helt spesiell julegave til deg. Kan du gjette hva det kan være?

En energetisk oppgradering, intet mindre. Nye begynnelser. Frigjøring. Integrering. Harmoni. Kjærlighet. Lykke.

Du vet, mye positive greier.

La deg flyte med elvestrømmen vi guider deg til og vit at denne elvestrømmen tar deg til ønsket destinasjon. Det betyr at du må gi slipp på motstanden i deg. Du må gi slipp på det å padle motstrøms. La deg føres avsted og vit at vi på den måten guider deg mot høyere bevissthet og hvor drømmer blir virkelighet.

Det er ikke en gave som oser av tryllestøv og "hokus pokus". Det er en gave hvor du selv må legge inn innsats, men hvor du nå har fått et ekstra push.

En ny epoke venter med andre ord, og vi regner med at du vil gjøre det aller beste ut av det. Masse heiarop, kjærlighet og klemmer sendes din vei, med ønske om en magisk jul!

Ta vare, løft hodet og gå videre med et smil, det er mye å være spent på i tiden som kommer.

 

 

Ønsker deg en magisk juleuke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?