Åndelig reading for uke 51 - 2020

budskap fra universet Dec 14, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du har en indre kriger i deg. En kriger av den gode sorten, altså. Du har så mye kraft som bor i deg og vi håper at du nå vi se hvor fantastisk du er selv også!

Kjenn etter hva som kaller på deg. Hva drømmer du om? Hvis du kunne bli hva som helst i denne verden, hva ville du blitt? Gå så å gjør det. Svar på kallet ditt. Det er det som er meningen med livet, det er det som gjør deg lykkelig.

Ikke dim lyset ditt lenger, men la i stedet ditt indre lys skinne med full styrke. Du tar nemlig ikke fra andre den muligheten om du gjør det, du gjør bare lyset til de rundt deg sterkere. Dette fordi at du viser dem at det er greit å la lyset skinne. 

La "krigeren" i deg få komme til uttrykk og stå sterk i din egen kraft.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du føler kanskje at to-do-listen er én mil lang og at det er mye som skal ordnes opp i, spesielt siden julen nå nærmer seg med stormskritt. Derfor ønsker vi bare her å minne deg på å sett av tid til lek, moro og sånt som gjør deg glad også. Sett av tid til korte pustepauser, en julefilm og bare det å nyte øyeblikkene sammen med familien. Du fortjener nemlig å senke skuldrene og bare være tilstede og nyte.

Jul blir det uansett. Dagene går uansett. Så senk tempoet, slapp av og gjør ting fordi det gjør deg glad, ikke fordi du føler at du bør.

Det er viktig å balansere jobb og lek, og nå har det fra din side vært mye jobb, så nå er det tid for å leke seg litt.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du har kanskje kjent på et skift, at ting forandres, at du forandres. Vit at du oppgraderes og etter hvert som du fortsetter å være nysgjerrig og holder på intensjonen om å stadig være i utvikling og vekst, jo bedre - og mer magisk - vil livet ditt bli.

Lytt til intuisjonen din, vær bevisst energien i og rundt deg, og flyt med universets elvestrøm. Ta til deg ny kunnskap som gir gjenklang i deg og så lar du resten gå.

Du er på en god vei og løftes stadig til nye høyder. Ønsk alle forandringer velkommen med åpne armer, for de skjer for ditt høyeste beste.

 

 
Svar på ditt kall og stå i din indre kraft. Sett av tid til lek og det som gjør deg glad, og sørg på den måten for å ha en god balanse mellom jobb og lek. Du oppgraderes og er i forandring, ønsk alle forandringer velkommen inn vel vitende om at alt skjer for ditt høyeste beste.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?