Åndelig reading for uke 50 - 2021

budskap fra universet Dec 13, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Vær bevisst energien din, for likt tiltrekker likt. Du har kanskje hørt om den universelle loven om tiltrekning? Om du har det så vet du allerede at det du sender ut får du tilbake, så fokus på det du ønsker å tiltrekke deg, istedenfor å fokusere på mangelen av det - eller det du ikke ønsker deg.

Ting kan dukke litt opp på magisk vis, og vi ønsker å fortelle deg at det finnes alltid håp. Akkurat som det også alltid finnes uendelig med muligheter. Du må bare tro det før du ser det, istedenfor å tenke at du skal tro på det når du ser det.

Ta imot alt det gode som kommer din vei vel vitende om at du fortjener det. For hva skjer om du ikke åpner armene og tar imot? Da vil du på sett og vis ha en drakamp med oss og loven om tiltrekning. Du vil tiltrekke deg det du ønsker deg om du befinner deg på en høy vibrasjonsfrekvens, og så vil du pushe det fra deg fordi du ikke føler at du fortjener det, eller av en annen grunn ikke klarer å ta imot det som blir gitt deg.

Så kjære deg, ønsk, tiltrekk og ta imot.

  

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du er i siget nå altså. Mer gode ting er i vente, men vi oppfordrer deg til å smøre deg litt med tålmodighet og gå i gang med planleggingen av de neste stegene dine.

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, sies det, og du venter absolutt på noe godt, så gled deg, føl på spenningen mens du planlegger dine neste steg og ha tålmodighet.

Jobb for det ønskede resultatet og vit at dine drømmer har stort potensial. Så frøene og plei godt med dem mens du venter på at de skal gi deg den ønskede avkastningen. Den vil komme, det kan bare ta litt lenger tid enn det du skulle ønske.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Mulighetene står i kø, det gjelder bare for deg å se dem. Omgi deg med likesinnede og bygg ditt nettverk av mennesker som tilfører deg energi og som du har ting til felles med. På den måten finner dere glede, inspirasjon og støtte i hverandre, noe som absolutt gjør dere sterkere hver for dere også.

Vi er alltid her for deg, så len deg gjerne på oss også. Finn din vei, gjør det som føles riktig for deg og våg å tenk utenfor boksen.

Se på hva som fungerer og ikke fungerer i livet ditt og ta tak i det som ikke fungerer, eller som kunne vært bedre. Våg å gå utradisjonelle veier, kast selvpålagte begrensninger, frykt og ego på dør og gjør ting på DIN måte. Du er deg, det er din superkraft, så spill på det.

 

   

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?