Åndelig reading for uke 50 - 2020

budskap fra universet Dec 07, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Det er magi i luften og gode nyheter finner frem til deg. Dette er en magisk tid der alt kan skje, så ta til deg alt det gode som kommer din vei. Du fortjener alt godt!

Ved å samarbeide med oss så åpner du dørene for et nytt syn på livet. En måte å leve på som gjør alt bedre.

Tryllestøv og positive vibber er rundt deg til alle kanter, enten du ser det eller ikke, og gir en perfekt åpning av en ny uke med nye muligheter.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Suksessen fortsetter og du er god på multitasking. Vær allikevel påpasselig med å ikke gape over for mye på én gang, men heller fordele det litt utover.

Du har åpnet deg selv for suksess, og det er det som skjer. Du må bare være tilstede i øyeblikket og kjenne etter hva som føles riktig for deg å ta i mot og hva som ikke føles riktig. Ta i mot det som føles riktig og la resten gå.

Selv om det kanskje har føltes ut som du har stått stille en periode, så har ting skjedd bakom kulissene. Når ting først begynner å gå fremover, så kan ting skje fort, så vær forberedt på det uforberedte. 

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Pass på å ikke overanalyser og overkompliser ting, kjære deg. Det gagner deg ikke, men gir deg i stedet mye mer hodebry. Vi vet det kan være enklere sagt enn gjort å la være å overanalysere, men øvelse gjør mester, som du vet.

Klarheten du søker kommer ved å være tilstede her og nå, og ved at du kjenner etter, og lytter til, følelsene dine. Følelsene, tankene og intuisjonen din i helhet vil fortelle deg hvilke valgalternativ du skal gå for, så lytt. Ikke stress, bare gå for det valget som føles best.

Det ligger mye styrke og magi i det å vite hva du vil og gå for det, uten å overkomplisere alt, så test det ut og la oss føre deg der du er ment å være.

 

 
Suksess er der for deg også, det er sikkert og visst. Du er den fødte multitasker og så lenge du passer på å ikke gape over for mye på én gang, lytter til intuisjonen din og passer på å ikke overanalysere og overkomplisere ting vil du oppleve bedre flyt.

 

 

Resonnerte ukens reading ved deg?