Åndelig reading for uke 5 - 2021

budskap fra universet Feb 01, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du kan føle ting butter imot og at ting ikke er så bra som du skulle ønske at det var, men vit at disse utfordringene du nå står i vil gjøre deg sterkere.

Samme hvor meningsløst noe kan virke, så vit at alt skjer av en grunn og til ditt høyeste beste, og at tiden leger alle sår.

Ha tillit til at du kun får de utfordringene du kan takle, og som kan hjelpe deg på den veien du ønsker å gå. Støtt deg på andre, og be om hjelp. Det er så mange som ønsker å hjelpe deg, men det er du som må ta det første steget og be om den.

Til og med om du måtte stå i en situasjon hvor ingen egentlig kan løse den, så vit at ved å dele byrden med andre så blir den lettere for deg å bære. Du vil få mer kraft, mer energi, og et bedre fokuspunkt om du bare tar å åpner deg opp for en nær -og kjær eller en profesjonell og ber om støtten du trenger.

Støtte og kjærlighet kan gjøre underverker, selv i situasjoner som ikke kan løses her og nå. 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Det å gi etter for frykt og bekymringer gjør ikke ting bedre, men kan faktisk gjøre det verre. Ta å distanser deg fra den frykten og de bekymringene du føler på, og vit at ting vil løses, selv om det kan ta litt tid.

Jo større fokus du klarer å ha på det som er bra, jo mindre fokus kan du ha på det som ikke gjør deg godt, så legg energien din inn i det å skifte fokus, istedenfor å bekymre deg.

Du kan jo ta å skrive ned alle de brysomme tankene du går rundt og bærer på og så brenne dette på en trygg plass etterpå, eller rive det opp i små, små biter og kaste det i søppelet. Det kan hjelpe å få ting ut fra hodet, og hjelpe til med frigjøringsprosessen.

Problemer og utfordringer kan lett virke enda større om det er det du fokuserer på.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Det indre arbeidet du gjør utover denne uken vil gi deg gode resultater, så legg ned innsatsen som kreves og gjør det indre arbeidet som rådes til denne uken.

Sett deg gode intensjoner og klare mål, brett opp ermene og gjør deg klar til å trylle frem gode og positive ting.

Alle utfordringer kommer med velsignelser, og når du bare fokuserer på det som er bra, så er det mer av det som er bra du vil tiltrekke deg.

Ha tillit til prosessen.

 

 
Universet kommer denne uken med et budskap om at de utfordringene du måtte stå i skjer av en grunn og alltid for ditt høyeste beste. Vær bevisst fokuset ditt, be om hjelp og vit at innsats gir resultater.

 

 

Resonnerte ukens reading ved deg?