Åndelig reading for uke 49 - 2021

budskap fra universet Dec 06, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Nå er du inne i en tid der kjærlighet og inspirasjon kommer til deg fra alle kanter, så åpne slusene og ta imot.

Del av deg selv. Inspirer. Vær kreativ. La ditt fulle potensial komme til uttrykk. Du har så mye i deg som lengter etter å komme til uttrykk, så start i dag med å leve din sannhet og del av dine gaver til verden.

For ja, vårt kjære barn, også du har gaver som er unike for deg, akkurat som alle andre. Gavene dine er det som faller deg naturlig og som gir deg energi og glede. Det er derfor mange kan overkomplisere dette med livsoppgave, gaver og talenter. Pass derfor på å ikke overkomplisere det hele sånn at du overser gavene dine. Bruk dine gaver og talenter for alt det er verdt, da bringer du lys - både til deg selv og til andre - bare ved å være ditt ekte jeg.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Har du den siste tiden følt deg dradd i en bestemt retning? Har du følt at din indre stemme har vært ekstra sterk og klar? Vit at det er oss som prøver å komme tydeligere frem og få deg til å forstå den veiledningen vi gir deg.

For ja, vårt barn, du blir veiledet. Du blir faktisk veiledet på hvert eneste steg av veien, og du er aldri, aldri alene. Hvil i den tryggheten, vel vitende om at den er sann.

Jo mer du trener på å lytte til oss, jo bedre blir du på å forstå oss. Du føler kanskje du av og til famler litt rundt i tåken - eller mørket - på let etter meningen med livet, men vit at om du ikke kompliserer akkurat dette sånn som du gjør, da vil du se at svaret på hva mening er for akkurat deg er rett foran nesen din.

Et spørsmål du kan stille deg selv er "Hva gjør meg lykkelig?". For tro det eller ei, kjære, vakre, strålende deg, det å være lykkelig er noe du ikke bare fortjener, men som også er noe som gir livet mening, samme hva lykke er for akkurat deg.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Velg kjærlighet. Velg kjærlighetens kraft og legg den inn i alt du gjør. Har du valget mellom frykt og kjærlighet, så velg kjærlighet.

Hvorfor velge kjærlighet? Du blir mer motstandsdyktig mot frykt og egoet. Du blir mer kraftfull. Du blir gladere og mer positiv. Du oppnår mer livsglede og indre ro. Du øker også din vibrasjonsfrekvens, noe som gjør deg enda mer magnetisk for alt du drømmer om og ønsker deg, noe som gjør at ting flyter lettere.

La kjærligheten og hjertet vise deg veien å gå. Med kjærlighet i hjertet vil du også ha lettere for å høre vår veiledning.

Tenk litt på hvordan du kan utvise godhet overfor andre, samtidig som du utviser godhet overfor deg selv.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?