Åndelig reading for uke 49 - 2020

budskap fra universet Nov 30, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Hysj, hører du? Hører du oss som hvisker i ditt øre? Ikke få noia nå, det er faktisk ingenting skummelt eller unaturlig med det. Det er bare oss som kommuniserer med deg gjennom intuisjonen din, eller magefølelsen som du kanskje liker å kalle den, for det høres mer "naturlig" ut.

Du kjenner kanskje at intuisjonen din trenger ekstra sterkt gjennom enkelte ganger, eller hva? Dette skjer for du åpner deg mer og mer opp for den universelle kraften som finnes i alt og alle. Stol på disse intuitive hits´ene, vi har nemlig din rygg!

Alt faller på plass til akkurat riktig tid, stol på det.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Bit ekstra godt merke til det vi sa tidligere, ikke overse det. Det er nemlig veldig viktig for oss at du forstår at kraften ligger i å lytte innover. Ta deg tid til å være stille og bare lytte. Og kjære deg, ikke bare lytt, men ta det til deg. Vær påpasselig med at du lytter til oss, og ikke egoet ditt. Du vet jo at egoet ditt ikke ønsker at du skal være lykkelig, men ønsker å holde deg der du er. Det er nettopp derfor egoet drar deg ned, istedenfor å løfte deg opp, sånn som vi - og ditt høyeste selv - har som misjon å gjøre.

Stol på det hjertet ditt sier. Gjør det til en daglig greie å sitt to minutter i stillhet, med øynene lukket, mens du spør det ditt indre "hva trenger jeg å vite i dag for mitt høyeste beste?". Så bare lytter du. Kanskje kommer det ingenting, kanskje kommer det en strøm av tanker og/eller følelser. Uansett hva som måtte dukke opp (eller ikke dukke opp) så stol på at svarene blir gitt deg til guddommelig timing. Åpne deg opp og motta.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Du er som et speil, så kjenn etter hvem eller hva som trigger deg - både positivt og negativt. Bruk da mer tid på det som fyller deg med positiv energi, fremfor det som tapper deg.

En ypperlig ting du kan gjøre for å "beskytte" deg selv litt fra de tappende energiene er å visualisere (se for deg i ditt indre) at du står inni en blå boble, og at alt det som ikke er rent og positivt ikke kan trenge inn i denne boblen.

Ved å være bevisst på triggerne dine så kan du lettere styre livet - og energien - ditt i den retningen du ønsker. Noen negative triggere kan du kanskje ta avstand fra, mens andre negative triggere kan du lære deg å reagere annerledes på.

Triggere kan være så mangt, men de trigger følelser, tanker og reaksjoner i deg. Vær bevisst dette, og om de er av det positive eller negative slaget.

 

 
Intuisjonen og det å tune innover er noen nøkkelord i denne ukens budskap. Vær i stillhet og bruk tid på å bare lytte. Lytt til hjertet, lytt til universet. Universet kommuniserer med deg blant annet gjennom intuisjonen. Vær også bevisst hva som trigger deg positivt og negativt denne uken.

 

 

Resonnerte ukens reading ved deg?