Åndelig reading for uke 48 - 2021

budskap fra universet Nov 29, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Gi deg hen til det kreative, vårt kjære barn. Tillat din kreativitet å skinne gjennom i alt du gjør.

Du vet, kreativitet er ikke bare tegning, maling, skulpturere og modelere, det er så mye, mye mer. Så finn ut hvilken måte du er kreativ på og la dette komme til uttrykk.

Det å være kreativ kan for eksempel innebære å være løsningsorientert og tenke utenfor boksen. Det kan være å skrive. Det kan være å leke seg med farger. Det kan være å leke seg med sminke og hårfrisyrer. You name it...

Finn din kreative sans, følg lidenskapen din og la hele deg få komme til uttrykk i alt du gjør. La det skinne gjennom at det er ditt verk. Ei deg selv, ditt arbeid, ditt liv.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Riv deg løs fra alt som skaper en eller annen form for negativ energi i deg. Riv deg løs fra sånt som tapper deg for energi.

Distanser deg fra drama. Løs opp i blokkeringer du måtte ha. Hopp ut av det berømte hamsterhjulet. Befri deg selv fra gamle tanke -og handlingsmønster.

Heal deg selv. Slipp deg selv fri. Skap rom for noe nytt, for noe bedre. Kvitt deg med ting du ikke har behov for lenger. På den måten lager du plass til ting som faktisk vil tjene deg akkurat der hvor du er i livet i dag.

Ikke vær så redd for forandringer, skap dem og vit at de er til det bedre. Riv deg løs fra kaos og energitappende ting og omfavn nye muligheter, vekst og utvikling i alle de former det måtte manifestere seg.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Enten du er klar over det eller ikke, du er i en healingprosess. Gamle mønster gis slipp på, nye lages. Energitappende ting kvittes med, energigivende ting ønskes velkomment.

Gi nå for all del slipp og ta imot magien som sendes din vei. 

Lykkelige tider er i vente og ting arbeides med i kullissene. Stol på prosessen og støtt opp om den som best du kan. Lytt til intuisjonen hvordan du best kan støtte deg selv i de prosessene du befinner deg i, og stol på svarene du mottar.

Vi er her, alltid. Vi gleder oss til å se energien din nå et høyere nivå og til å se hvordan du holder stø kurs mot destinasjonen drømmelivet ditt.

Omfavn healingenergien og all magien som finnes i luften du puster i. MAGISK, det er det dét er.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?