Åndelig reading for uke 48 - 2020

budskap fra universet Nov 23, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Erkeenglenes tarotkort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Du trenger å ta tilbake kontrollen du har gitt fra deg. Husk at ingen kan ta fra deg makten din om du ikke tillater det, så slutt å gi bort makten din til andre.

Du drømmer mye, men du tror ikke helt på at du har det som skal til for å gjøre drømmer til virkelighet. Vit at det har du, enten du tror det eller ikke. Det som stopper deg er egoet og din indre kritikker, så kast disse på dør en gang for alle.

Du har så mye potensial, kjære deg. Det er så mye mer som bor inni deg enn det du tillater å få komme til uttrykk. Gå ut i verden med hevet hode i visshet om at du er magisk, kraftfull og akkurat den du skal være!

Enestående er du, og vi håper at du etter hvert vil se den samme magien i deg selv, som den vi ser i deg. Ta kontroll, ta action og ta ett steg av gangen. Sånt blir det resultater av nemlig.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Dette er en perfekt tid for å ta det hoppet innenfor karriere som du så lenge har ønsket å ta, men ikke våget.

Ikke overtenk ting, for den der evnen er ofte mer til bry enn nytte om du spør oss. Vit at du har den erfaringen, kunnskapen og visdommen som trengs for å satse på den karriereveien du drømmer om.

Nå er det slutt på at du saboterer for deg selv og finner på "gode" unnskyldninger for hvorfor ikke du også kan ha drømmejobben.

Drømmejobben din venter på deg, så gå for den. Gå for drømmen, sats og vit at du vil lykkes. Du har det i deg og vi heier på deg som bare dét! La deg selv blomstre og utvikles.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

En annen ting vi ser kan være til hinder for deg er at du prøver altfor hardt å tilfredsstille andre, istedenfor deg selv. Hvorfor det egentlig? Hva er det som gjør at du gang på gang prøver å tilfredsstille andre, men helt glemmer det aller viktigste, at du er fornøyd selv?

Du er og blir den viktigste personen i ditt liv og du må nå starte å ta ansvar for din egen lykke, uten å tenke altfor mye på hvordan andre måtte mene at livet ditt skal se ut og leves. Det er ditt liv, og bare ditt, så lev det på din måte. Skap det livet som føles bra for deg.

Alle vil mene og tenke noe om alt uansett, så legg de tankene bort og skift fokuset over til deg og hva som gjør deg lykkelig. 

Når du starter å leve på den måten som føles bra for deg, og som støtter din egen visjon for ditt eget liv, det er da du vil kjenne på mer energi, mer glede, og bedre arbeidsflyt.

Så hva drømmer du om? Hva gjør deg lykkelig? Hva er din drømmejobb? Dette er tre spørsmål du kan tenke litt over, og så satser du, hopper før du er klar og tar action.

 

 
Ta tilbake kontrollen, sats på drømmen, tro på deg selv, og gjør det som gjør deg lykkelig og som føles bra. Du er den viktigste personen i ditt liv og det er så viktig - både for deg selv og andre sin del - at du har det bra.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?