Åndelig reading for uke 47 - 2021

budskap fra universet Nov 22, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Føler du at frykten har taket på deg? Føles det ut som om du falt av hesten og nå sliter med å komme deg opp på hesteryggen igjen? Selv om vi vet at det er enklere sagt enn gjort, så sier vi det fordi om: "kom deg opp på hesteryggen igjen"!

Det er ikke så skummelt som du vil ha det til nemlig. Frykten og egoet er rå på å snike seg under huden på deg. De er rågode på løgn. Derfor ber vi deg om å ta alt egoet forteller deg med en klype salt.

Stol på oss. Opp på hesteryggen med deg igjen og galopper mot målet ditt og vit at du kan hoppe over et hvert hinder du måtte møte på din vei. Dette bidrar jo også til sprangtrening (du vet, sporten som nettopp handler om å sitte på hesteryggen og hoppe over hindre) og gjør deg til en dyktigere - og mer fleksibel - rytter. Vinn-vinn.

Hold stø kurs og vit at du kan mestre hva som helst! Det krever "bare" mot, så vær MODIG.

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Om vi skal holde på metaforen med rytter og sprangtrening over her, da ønsker vi å i tillegg oppfordre deg til å stoppe opp og reflektere litt underveis.

Det er ikke alltid at den som er raskest vinner løpet, vet du. Så pust, reflekter og vær tilstede i prosessen. Ta deg tid til å senke tempoet med jevne mellomrom, samtidig som du ikke lar hverken frykt eller egoet hindre deg i å bevege deg fremover.

Det å stoppe opp for refleksjon, pust og ettertanke er ikke det samme som tilstand. Balanse er nøkkelen for å komme seg til ønsket destinasjon i ønsket fatning.

Så ikke stress. Finn svarene du søker i stillheten. Galopper når det er behov for det. Hopp når det er behov for det. Hvil og pust når det er behov for det.

Vi gjentar, balanse er nøkkelen. Din kraft blir sterkere også i stillhet og ro.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Tror du på magi? Vi vil tro det siden du har lest deg ned hit på dette budskapet fra oss for denne uken, men kanskje du ikke tror med hele deg? Da håper vi du er klar for å gjøre det nå.

Magien er rundt deg til alle kanter. Og kan vi fortelle en hemmelighet? Den finnes i deg også! Helt sant. Tro på magien og du vil utnytte din egen kraft enda mer. Du vil se miraklene rundt deg. Du vil se hverdagsmagien som finnes i livet ditt overalt.

Ha tro på magien og den enorme kraften som tankene dine består av. Vær bevisst på å støtt deg selv med bruk av tankene dine. Og vi er en del av din magiske virkelighet, så la oss hjelpe og støtte deg på veien også.

Mat deg selv med positive tanker, ønsker og visualiseringer om en magisk og fantastisk liv som inneholder alt du har ønsket deg og enda mer. Du fortjener det, og JA, det er MULIG.

Go for it!

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?