Åndelig reading for uke 47 - 2020

budskap fra universet Nov 16, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Engleterapi av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Hva er det egentlig som holder deg tilbake fra å følge hjertet ditt og skape magien du drømmer om? Hvorfor bedriver du selvsabotasje?

Be oss om hjelp til å se det som virkelig holder deg tilbake, om du enda ikke er klar over det, for du er så mye mer enn det du tror. Ved å gi slipp på alt det du tror du må være, og alle gamle tankemønster, så befrir du deg selv og åpner opp for den universelle magien som ikke bare finnes rundt deg, men også i deg.

Gå ut der, slutt å legg lokk på deg selv og følg hjertet. Da skaper du magi da!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Vi hjelper deg med å nå la hele deg komme til uttrykk, sånn at du kan leve din sannhet fullt ut. Tillat dette å skje, for det er da du virkelig slipper magien som bor inni deg fri.

Ikke bruk energi på å tenke på hva andre måtte mene, tro og tenke, for det tjener deg ikke. Du må leve din sannhet - og ta hensyn til dine ønsker og drømmer - og la andre gjøre det samme. Det at du er du er din superkraft, så bruk stemmen din, tal din sannhet og lev etter det du lærer.

Spre kjærlighet, gå for drømmene og vær deg, og kun deg.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Frykten har til tider godt grep om deg, så nå er det tid for å gi slipp på denne og ta tilbake kontrollen. Vi hjelper deg med dette. Tilkall gjerne erkeengel Michael og erkeengel Raphael for om hjelp på dette området, for Raphael er en fantastisk helbreder og Michael er en fantastisk beskytter, og sammen er de dynamitt!

Se frykten i øynene, vit at du har det som skal til og at det kun er du selv som stopper deg. Egoet prøver alt det kan for å hindre deg i å være lykkelig, så nå må du bare bestemme deg for å kaste frykten og egoet på dør og vise at det er du som bestemmer.

Du er sterk, vakker og fantastisk! Du er mer enn kapabel til å skape deg det livet du drømmer om. Ved å lytte til egoet og frykten så saboterer du for deg selv. Ta motet fatt, hopp før du er klar og la hele deg komme til uttrykk.

Lev livet du drømmer om, ikke la noe frarøve deg fra å skape magien du ønsker deg.

 

 
Ser du den røde tråden i ukens budskap fra universet? Det gjør jeg. Denne uken blir du oppfordret til å gi slipp på alt som holder deg tilbake, og det som holder deg mest tilbake er frykten og egoet stemme. Kast denne på dør og tillat ditt indre lys å skinne med full styrke! Ta motet fatt, hopp før du er klar og lev din sannhet. Nå er det på høy tid at du starter å skape magien du drømmer om og leve ut din sannhet og ditt fulle potensial! You can do it!
 

Resonnerte ukens reading ved deg?