Åndelig reading for uke 46 - 2021

budskap fra universet Nov 15, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Svaret er JA, vårt barn. Ja, du er god nok. Ja, du har det som skal til. Ja, du er verdig å bli elsket. Ja, vi er ved din side. Ja, du magisk. Ja, ting skjer FOR deg. Ja, du er her på jorden for å være 100% deg selv. Ja, du har din egen unike livsoppgave.

JA, JA, JA.

Si det sammen med oss. Si JA til livet. Si JA til deg selv. Si JA til kjærligheten. Si JA til mulighetene. Si JA til det som gir deg energi.

Om du ikke skjønte det så vil vi rett og slett oppfordre deg til å si mer JA og til å tro mer på deg selv og din mission her i livet. Det betyr ikke at du skal si JA til alt, vær selektiv, men vær selektiv på den riktige måten.

Si NEI til det som ikke gir deg noe. Si NEI til det som tapper deg. Ikke la frykten stoppe deg, med andre ord. La heller svaret ditt avhenge av om dette noe gir deg energi eller tapper deg for energi.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Om du noengang har vært - eller er - i tvil så la oss forsikre deg om at vi er med deg på hvert steg av veien.

Ikke bare har du tilgang til oss alle gjennom din egen intuisjon. Du har faktisk ditt helt eget åndeteam også som støtter deg i hva det enn måtte være. Vi vil gjerne høre fra deg. Vi vil gjerne kommunisere med deg. Derfor håper vi du åpner opp ditt kronechakra, hjerte og din intuisjon mer og mer.

Spør oss om hjelp og tillat at vi hjelper. Du må spørre, fordi du er født med din frie vilje.

Vi hjelper, støtter og veileder deg gladelig på din vei, det er en del av vår mission nemlig, så la oss få lov til å utføre den.

La oss skape magi sammen!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Husk at alt skjer FOR deg, ikke mot deg. Gi slipp på det å prøve å kontrollere det ukontrollerbare. Flyt heller bare med strømmen og stol på at du blir ledet til der du trenger å være til enhver tid.

Vi har din rygg, noe du vil se tydeligere og tydeligere nå som du "sprettes" mer og mer åpen. Du er som en roseknopp som nå er i gang med å springe ut til den nydeligste rose du noen gang har sett.

Ditt magiske, sterke og fantastiske lys skinner gjennom og du blir mer og mer i ett med deg selv. Du ser mer og mer av hvem du egentlig er. Du ser klarere og klarere din mission i livet, og hvordan du skal bruke dine unike livserfaringer på best mulig måte. Du oppnår en dypere og dypere kontakt med oss.

Hva er det ikke å like, vårt kjære barn?

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?