Åndelig reading for uke 46 - 2020

budskap fra universet Nov 09, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Det er store forandringer som pågår både i og rundt deg nå. Dette kan skape mye frykt og en følelse av kaos. Disse forandringene skjer av en grunn, så se frykten i øyene, gi slipp på det du ikke kan kontrollere og gjør ditt beste for å holde fokuset på det som er bra, fremfor det som kunne vært bedre.

Frykt ikke, kjære deg. Det hjelper så lite. Det fører kun til stress og indre uro.

Vi er alltid ved din side, så rett fokuset ditt innover, istedenfor utover. Der vil du finne den tryggheten og roen som du ønsker deg i disse tider.

Tankens kraft er enorm, så ved å gi slipp på det du ikke kan kontrollere, kaste frykten på dør og tenke positive tanker så gjør du alt som du faktisk kan gjøre for å få det bedre, og dempe følelsen av kaos, frykt og bekymringer.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Vi er med deg på hvert eneste steg på veien, og du bærer rundt deg en kappe av beskyttelse og kjærlighet. Kjenn på denne kjærligheten vi har for deg, og gi oss alt det du går rundt og bærer på som tynger dine skuldre.

Vi er sammen om dette, husk det. Du er aldri alene.

Du er sterk, modig og fantastisk, men vit at du ikke trenger å klare alt alene. Du trenger ikke å stå i ting alene. Vi er som sagt med deg på hvert steg av veien, men vær heller ikke redd for å be om hjelp fra mennesker du har nært og kjært, eller eventuelt en "profesjonell".

Vi omfavner deg med masse kjærlighet og ønsker å lette byrdene dine, så gi alt av negativitet til oss, så det kan oppløses og erstattes med positivitet i stedet.

Vi elsker deg!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Mer enn noen gang er det viktig å være autentisk og at du står i din egen kraft. Ikke dim lyset ditt og ta action på det som føles riktig.

Du vet, uten action så skjer det fint lite. Lytt, lær og så, ta action.

Vi er sammen om dette, men det er du som må styre showet. Det er du som er ledestjernen. Du må ta det første steget, så følger vi etter.

Lytt til din indre stemme og intuisjon, for det er vår private kommunikasjonskanal. Like viktig som det er å lytte, er det å ta action.

Vi forstår at du av og til kan synes det er utfordrende å ta action, men vit at jo mer du gjør det, jo enklere vil det bli. Alt du trenger å gjøre er å sette den ene foten foran den andre og ha tillit til at veien din vil åpenbare seg etter hvert som du går. For det vil den. Vi er jo med på din reise, husk det.

 

 
Denne uken gir universet deg et buskap fylt med kraft og kjærlighet. De ønsker virkelig å fortelle deg at de elsker deg og at de er ved din side på hvert steg av veien. Gi slipp på det som ikke kan kontrolleres, se frykten i øynene, kjenn på kjærligheten universet har til deg, og ikke minst, ta action.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?