Åndelig reading for uke 45 - 2021

budskap fra universet Nov 08, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du våkner mer og mer opp til den du alltid har vært ment å være. Så omfavn deg selv og din unikhet og la deg selv skinne med full styrke.

Se ting fra et annet perspektiv. Våg å beveg deg utenfor ditt eget synsfelt og se ting på en ny måte. Selv om ting alltid har vært på én måte betyr ikke det at det trenger å fortsette på den måten, vet du.

Finn balansen i deg selv. La din autentisitet komme frem i lyset. For du vet, det du selv ser som svakheter i deg selv kan da ende opp med å bli dine største styrker.

Ha tillit.

  

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Tro kan flytte fjell, vårt kjære barn. Det har du nok helt sikkert hørt opptil flere ganger oppigjennom livets løp, har du ikke? Men har du virkelig stolt på det?

Lever du livet med fokus på det som støtter deg? Våkner du opp med håp og optimisme hver dag, klar til å skape deg en magisk en? Vi håper det.

Tankens kraft er enorm. Tro kan flytte fjell. Sånn er det faktisk, enten du tror på det eller ikke. Bare test det ut denne uken. Bestem deg for å ha et positivt fokus og sett en intensjon for å skape deg en magisk dag hver eneste dag. Kanskje du blir overrasket over magien som begynner å skje når du gjør nettopp det.

La håp og optimisme vise vei.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Vet du, du er helt RÅ! Du er nydelig, vakker, strållende, fantastisk, magisk, vidunderlig, godhjertet, kraftfull +++

Omfavn hele deg og vit at det at du er deg, det er styrken din. Det er din superkraft. Du har så mye fantastisk inni deg som lengter etter å komme til uttrykk, så kast masken og vis verden det magiske mennesket du er!

Stol på deg selv og se deg selv som kapabel til å utrette hva det enn måtte være du ønsker deg. Finn styrken og kraften i deg og la den komme til uttrykk. Tilgi deg selv for det du føler du trenger å tilgi deg selv for. Åpne deg opp for healingens mirakler.

Du er helt RÅ, det er på tide du innser det selv også. Vi heier masse på deg!

 

   

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?