Åndelig reading for uke 45 - 2020

budskap fra universet Nov 02, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Ditt indre lys skinner sterkere og sterkere for hver dag. Du har jobbet godt med deg selv, og din sannhet kommer mer og mer til uttrykk.

Tillatt din sannhet å skinne gjennom og ikke vær redd for å være deg selv. Jo mer du slipper taket i andres forventninger om deg, og istedenfor lever etter din sannhet, jo mer i ett med deg selv og din indre kraft vil du bli.

Dette er veien til økt livsglede, og vi er så glade for at du går denne veien sammen med oss. Vi elsker å se deg skinne, og elsker å se at du blomstrer litt mer for hver dag.

Snart er du i full blomst kjære deg, og vi gleder oss til å se din reaksjon på deg selv, når det skjer. Du er nydelig, fantastisk og enestående. Bøtter og spann med endeløs kjærlighet sendes din vei!

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Hold dine positive forventninger tett inntil deg. Visualiser at du lever ut det magiske livet du drømmer om. Det er innenfor rekkevidde og vi ber deg instendig om å holde tankene dine på det ønskede resultatet og holde på de positive forventningene, samme hva som ellers måtte foregå i livet ditt.

Magien finnes inni deg, så når du åpner deg opp for kommunikasjon med ditt indre selv slipper du magien fri.

Vi vil gjerne gi deg to utfordringer om vi får lov?

  1. Gå bort til nærmeste speil, se deg inn i øynene og si "Du er helt RÅ og du kan klare absolutt hva det enn er du ønsker å oppnå... (sett inn navnet ditt her)".
  2.  Visualiser drømmelivet ditt 2-5 minutter til dagen.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Vet du, her snakker vi ikke bare om fysisk musikk, men den metaforiske formen i tillegg. 

Nå må du ut med den musikken som du har inni deg, og den musikken der trenger ikke være av det musikalske slaget. Det er som den kjente inspiratoren Wayne Dyer sa "Don´t die with the music still in you". Gå ut der og bring din visdom til verden på din helt egne måte. Gjør det du elsker å gjøre. Lev det livet du drømmer om. Du har det i deg, og har alltid hatt det, nå som du blir mer og mer klar over akkurat dét selv, så er det på tide å ta enda et stort steg i riktig retning.

Keep up the good work!

 

 
Universet forteller deg her at du kommer nærmere og nærmere din egen sannhet. Lyset ditt skinner sterkere og sterkere for hver dag. Du blir bedt om å holde på dine positive forventninger, samme hva som måtte foregå i livet ditt, og å gå ut der, leve din sannhet og gjøre det du elsker å gjøre. Lev ut det livet du alltid har drømt om, med andre ord, og fortsett med den gode jobben du gjør.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?