Åndelig reading for uke 44 - 2021

budskap fra universet Nov 01, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

 

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du blir dypere og dypere forankret i deg selv. Din åndelige bevissthet øker, og det samme gjør vibrasjonen din.

Du har en tett kontakt med intuisjonen din og Universet, så stol på deg selv og stol på oss. Kvitt deg med gamle sannheter som forteller deg at du ikke kan stole på deg selv og din intuisjon. For du vet egentlig best hva som er best for deg, du må bare lære deg å få denne nye sannheten på plass.

Bruk tid i deg selv og bruk tid på den spirituelle delen av deg. Da vil du se at denne delen av deg bare blir sterkere og sterkere, og åpnere og åpnere.

Bevisstheten din øker, vit det. Vi er her for deg og vi synes det er kjempestas å se utviklingen din. 

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Du har en sterk, brennende ild inni deg. Ild av den gode sorten altså. Lev ut din lidenskap. Ikke slukk flammen som brenner inni deg, samme hva som måtte foregå rundt deg. Du har denne kraftige, majestetiske flammen i deg av en grunn, så lev den ut.

Når du lar denne flammen komme til uttrykk i livet ditt vil du oppleve at energien din, livsgleden og livskvaliteten øker. Når du prøver å slukke flammen kan du oppleve følelsen av det motsatte.

Så tenk etter. Hva er det du er så redd for? Hvorfor skremmer denne ilden deg så? Hva er det som gjør at du prøver å slukke den? Hvorfor lar du den ikke komme til uttrykk?

Lev livet ditt sånn som du ønsker å leve det. Finn svarene du trenger i ditt indre. Hopp før du er klar. Og vårt kjære barn, ikke slukk flammen som brenner så majestetisk og kraftfullt inni deg. Den er en del av deg, og du er en del av den. Sånn er det av en grunn.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Ta nå å gå ut av boksen du har plassert deg selv i. Tre ut over dine egne grenser. Ved å gjøre det vil du se hvor mye du egentlig har begrenset deg. Du vil da se hvor mye potensial, kraft og magi som finnes inni deg. Du må bare våge.

Våg å frigjør deg fra gammelt drama. Våg å sett deg fri fra gamle lenker. Du er du, det er din superkraft. Så ta nå å lev livet ditt sånn som du egentlig ønsker å leve det!

Skap din egen vei. Lev din egen sannhet. Gi slipp på dårlig energi sånn at du får mer rom for god energi. Det er ikke alltid så mye som skal til for å skape en forandring, men du må gjøre noe litt annerledes.

Vær deg og vit at det er NOK. Du bestemmer over livet ditt, så ta nå styringen og styr livet ditt i den retningen du virkelig ønsker.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?