Åndelig reading for uke 44 - 2020

budskap fra universet Oct 26, 2020
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Engleterapi av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Det er tid for å gi slipp på alt det som holder deg tilbake fra å leve det livet du drømmer om. Her er det ikke plent snakk om avhengigheter av den typen du som regel tenker på når du hører det ordet, men om både smått og stort som hindrer deg i å bevege deg i den retningen du ønsker.

Kjenn etter og vær ærlig med deg selv. Hva trenger du nå å gi slipp på? Hva er det som er grunnen til at du holder deg selv tilbake og ikke går mot drømmen din.

Blås alt det av banen, ta ansvar og bare skap magi. Det er ved å gi slipp på det gamle at du åpner opp for det nye, så gi slipp på det du ikke lenger har behov for, og ikke se deg tilbake.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Energien til de oppstegne mesterne er sterkt tilstede hos deg i disse tider, og de veileder deg til å ta de beste valgene for den veien du ønsker å gå. Lytt derfor innover og stol på instinktene dine.

De kan også bringe deg kunnskap du trenger, så vær årvåken og ikke tilstede. Ikke ta tankene dine for å være fantasi, de er nemlig intuitiv veiledning fra oss.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Det er tid for å pleie kjærligheten denne helgen. Vit at du og din partner har et sterkt forhold, men alle forhold trenger å pleies for å fortsette å holde seg sterkt og sunt. Ikke bare se partneren din, men vis at du ser h*n. Alle trenger å føle at de blir sett.

Gjør noe sammen som dere vanligvis ikke gjør, kan være én ting dere kan gjøre denne helgen, for å vie litt tid til romantikken. Ellers er det å bare ha de gode samtalene, noe som får røttene til å vokse enda dypere. Se hverandre inn i øynene, lytt og vær tilstede mens dere er sammen. Det er fort gjort at god kommunikasjon, tilstedeværelse og de små handlingene som er fulle av kjærlighet blir nedprioritert i en hektisk hverdag.

Denne helgen er det tid for å hente frem igjen følelsen av å være nyforelsket, og vi håper at du og din partner tar utfordringen.

 

 
Denne uken handler det om å gå videre og bevege seg fremover. Det handler om å gi slipp på alt som holder deg tilbake fra å leve det livet du drømmer om. Du blir også bedt om å vie helgen til kjærligheten. Skulle det være sånn at du er singel - akkurat som meg - så kan jo helgen vies til kjærligheten uansett. Du kan vie helgen til andre relasjoner, eller kanskje enda bedre, til deg selv og selvkjærligheten.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?