Åndelig reading for uke 43 - 2021

budskap fra universet Oct 25, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med alvene av Doreen Virtue.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Har du hatt litt høye skuldre i det siste? Har du følt deg litt bekymret og forknytt? Da håper vi at du nå kan puste ut, la skuldrene falle og kjenne på tillit om at alt ordner seg.

Flyten er hos deg også når det gjelder økonomi. Så ikke bekymre deg. Det hjelper lite. I stedet kan du se på hvordan du uten store anstrengelser kan sørge for å gjøre deg mer mottakelig for en bedre flyt i økonomien, for som vi sa, den er der.

Vi håper du vil støtte deg selv og økonomien din ved å bruke tankens magiske kraft også på dette området. Tenk litt over hvordan du formulerer deg i tankene dine. Har du lett for å fokusere på hva du ikke vil ha, eller fokuserer du på det som du faktisk VIL ha? Tenk litt over det og gjør de nødvendige justeringene som må til.

For igjen. Økonomien din er i flyt, stol på prosessen og stol på at også du fortjener en positiv økonomi. Ta imot.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

Gurimalla du er kraftfull du! På høy tid at du starter å tro på - og se - det selv også, for det er sannheten!

Du har en fantastisk karisma og utstråling. Du har en fantastisk kilde av kraft og magi inni deg. Bruk dette for alt det er verdt. Du er MAGISK.

Kanskje har du følt deg litt svekket i det siste? Kanskje har du følt at det å være god mot deg selv har vært litt ekstra utfordrende. Vit at ved å fullt ut anerkjenne din egen kraft, så vil sånt være litt lettere å jobbe med. Du vil se deg selv i et litt mer positivt lys og det vil være lettere og lettere å jobbe seg mot det gode selvbildet, og den gode selvfølelsen, som du ønsker deg. 

Føler du at noen har tatt fra deg kraften din, så er det tid for å ta den tilbake. Vi vil også minne deg på det at ingen faktisk kan stjele kraften din med mindre du tillater det. Så ikke gi den bort, vern om den.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Evaluer livet ditt og gi slipp på alt som dimmer lyset ditt. Gi slipp på alt som gir deg en følelse av å være kraftløs. Gi slipp på alt som går negativt utover selvbildet ditt. Jobb så videre ut i fra det.

Det er så smart å ta en skikkelig evaluering og opprensking fra tid til annen. Det føles ut som om det er på høy tid for deg å virkelig kjenne etter hva som beriker livet ditt og hva som ikke gjør det.

 

Vi vil også nevne at vi har sendt deg tre kort (som vi pleier) for uken og at alle disse er blå. Vi vil med det si at det er mye helende energi rundt deg, og mye kraft. Kraft til å skru opp lysstyrken på ditt indre lys. Kraft til å tale - og leve - din sannhet. Kraft til å være DEG. En prosess stappet med helende og gode energier.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?