Åndelig reading for uke 43 - 2020

budskap fra universet Oct 19, 2020
Bilde med teksten

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

 

Du er kommet hit til jorden for et dobbelt-oppdrag. Du er her for å løfte opp menneskeheten på din egen unike måte.

Få ut dit budskap og stå støtt i din egen sannhet. Del av deg og din kunnskap og gjør det som får frem smilet ditt.

Alt har en mening, og du er intet unntak. Du har din egen livsoppgave - akkurat som alle andre - og nå må du gå ut der og la ditt indre lys skinne med full styrke. Del av ditt lys og din kjærlighet og gjør verden til et bedre sted, bare ved å være deg.

 

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

 

I motsetning til hva du kanskje tror så blir ikke lyset og kjærligheten som finnes inni deg mindre av at du deler det, og den, med andre. Tvert i mot så blir alt forsterket.

Du skaper en ny era og oppgraderes energetisk. Du har så mye mer som bor inni deg, enn det du lar få komme til uttrykk.

Åpne dørene til ditt hjerte og åpne deg opp for den "oppvåkningen" som venter deg. Du er en nydelig lysarbeider. Skinn om kapp med solen og stjernene.

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

 

Ikke vær redd for å utforsk dypet av ditt indre. Du er kanskje redd for hva du vil finne og oppdage, men tro oss, du har ingenting å frykte.

Du har så mye vakkert som bor inni deg. Jo mer du ser dette selv, jo mer kapabel vil du bli til å også vise andre det som tidligere var bortgjemt i deg.

Lytt til intuisjonen og la den vise deg veien å gå når du tuner innover. Du er alltid trygg, og vi er sikker på at du vil oppdage fantastiske ting som bringer mer magi til overflaten, om du bare tuner innover.

Vær i ett med kjernen av deg selv og universet. For vi er alle ett, og i ett med Universets uslåelige kjærlighetskraft.

 

 
Tun innover, bli kjent med deg selv på et dypere nivå og gjør det som får frem smilet ditt. Løft andre mennesker opp og frem, og del av ditt lys og din kjærlighet.

 

Resonnerte ukens reading ved deg?

 

GRATIS JULEKALENDER AV LINN KLEPPA

En selvutviklingsboost for økt livsglede

 

Her blir det masse positive vibber, inspirasjon og motivasjon fra både meg og en gjeng fantastiske damer som jeg har invitert med.

På selveste julaften kommer jeg med en GIGANTISK GIVEAWAY, så denne kalenderen er verdt å få med seg!

 

Les gjerne personvernerklæringen og brukervilkårene før du godkjenner og aksepterer vilkårene.