Åndelig reading for uke 42 - 2021

budskap fra universet Oct 18, 2021
Linn Kleppa med tarotkortstokk (engletarotkort) i hendene. Ukens budskap fra universet.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like klar for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?

Jeg har laget en lukket Facebook-gruppe hvor jeg tenker å ha én livesending i måneden, hvor jeg gir gratis 1-kort-tarotreadinger. Få gratis tilgang her.

  

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.

 


 

Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra universet for denne uken.

 


 

KORTET FOR MANDAG OG TIRSDAG ER: 

Ta deg tid i stillhet nå. Lær deg å fokusere innover istedenfor utover, det er nemlig der den magiske kraften din ligger.

Denne magiske kraften du - som alle andre - har i deg vokser utifra stillheten. Du har kanskje hørt uttrykket "stillhet kan romme mange ord" før? Det stemmer. Så få tilgang på all den visdommen som finnes inni deg ved å endre fokus.

Se på hvordan du kan bevege deg fremover uten at det trenger å føles som kaos. Ha tålmodighet i prosessen og stol på at du ved å senke tempoet tillater deg selv å blomstre. Det er nemlig forskjell på det å ha et roligere tempo, og evaluere veien videre, og det å ikke ta noen action overhodet. Du trenger å ta action på de riktige tingene, for når du gjør det, da vil ikke ting føles så kaotisk og overveldende.

Når du tar action på de riktige tingene så vil døgnet ha nok timer til både jobb, lading, sosialt og moro.

 

KORTET FOR ONSDAG OG TORSDAG ER:

Bruk tid på egenpleie og gi deg selv den hverdagsluksusen du fortjener. Vær nøye på å se all magien og alt det gode livet ditt har å by på, da vil du også føle deg bedre.

Vi forstår at det til tider kan være enklere sagt enn gjort å prioritere deg selv og å være bevisst fokuset ditt, men det er ikke umulig. Vi vil gjerne også gjenta det at du vil føle deg bedre ved å ta den type actionsteg.

Tillat deg selv å gjøre sånt som gjør deg lykkelig. Tillat deg selv å gjøre sånt som gir deg energi. Tillat deg selv å distansere deg fra sånt som ikke tilfører deg noe positivt. Det er du som bestemmer over ditt liv og hva du ønsker å bruke energi og tid på, husk det.

Ta vare på deg selv, lytt til kroppen og tillat deg litt luksus hver eneste dag!

 

 

KORTET FOR HELGEN ER:

Jo mer du lytter innover, jo mer kommer du i kontakt med oss, ditt høyeste selv og din indre visdom. Hvor fantastisk er ikke det?

Du ha så mye visdom i deg, og den er tilgjengelig for deg alltid. Alle svar du søker finnes egentlig inni deg, du må bare sette deg ned og virkelig lytte. Trekke fokuset innover istedenfor å hele tiden fokusere utover.

Så er du i villrede, i tvil om hvilket valgalternativ du skal gå for eller føler at du ikke helt har klart for deg veien videre, så LYTT. Lytt innover.

Husk at alt du trenger finnes inni deg og når du knekker koden og kommer til din indre kilde av visdom, da har du virkelig god kontakt med oss og intuisjonen din.

 

 

Ønsker deg en magisk uke!

 

Resonnerte ukens reading ved deg?